Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Surumieli

Ida kirjoittaa.

Mulla on ollut raskas päivä tänään. Ajatukset pyörii päässä ja mietin vaan, että olenko aiheuttanut pahaamieltä rakkaalle ystävälle.
Oma mieli on ajoin ollut asioista hyvinkin paha ja kyyneleiltä ei ole vältytty. Asia on ollut pois mielestä mutta eilen se sinne jälleen kerran tapahtumien myötä ilmestyi.
Nyt mietin vaan, että teinkö todella sen mitä tein, lähetin avoimen ja vilpittömän kirjeen ystävälleni jossa kerron ajatukseni suoraan. Oon huono puhumaan ikävistä asioista koska yli oman pahan mieleni en halua pahoitaa toisen mieltä.

Äsken lähdin koirien kanssa tavallista myöhäistä lenkkiä pidemmälle kävelylle ja laitoin napit korviin. Kappalevalinnaksi mielialaan sopi hyvin ihana ja herkkä Lohtu. Seuraavana valintana oli Johanna Kurkelan Rakkauslaulu. Normaalisti
kuunnellessani häätanssiamme tunnen suuria tunteita ja herkistyn jokaisella kerralla suunnattomasti. Lisäksi laulan biisiä AINA mukana. En tällä kertaa. Kuljin vain mietteissäni eteenpäin, kuunnellen biisiä tarkkaan. tarkkaan. tarkkaan.
Näihin hienoihin äsken ottamiini kuviin: Hyvää Yötä!

Love,  Ida

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne <3
  Kyllä se tosiystävyys kestää myös pienet kolhut ja erimielisyydet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella,
   sitä määkin täydestä sydämestäni toivon. En ole valmis luopumaan toisesta!

   Kiitos muuten postista, ne oli niin ihania! :)

   Poista