Sivut

maanantai 26. toukokuuta 2014

Sulhasen selviytymispakkaus

-Hanna-

Nyt se on vihdoin valmis: Selviytymispakkaus sulhaselle!Lähdin kokoamaan pakettia puulaatikkoon, jonka olin säästänyt jostain syystä iät ja ajat ja onneksi sille tulikin nyt vihdoin viimein käyttöä! Tykkäsin laatikon karheudesta ja epätäydellisyydestä. 
 

Ostin perusharmaat sukat, joihin tulostin etiketin Something Turquoise -blogista.


Sulho on aikamoinen "hups-mies" ja sotkumaakari (morsiamesta puhumattakaan), joten kosteuspyyhkeet saattavat tulla tarpeeseen.


 Sulhasen puku ja paita on Hugo Bossia, joten pitihän alusvaatteiden mätsätä ulkokuoreen.


 Rakkaani on lisäksi vannoutunut viskien ystävä, joten rohkaisuryypyksi pakkiin valikoitui irlantilainen viski. Minä kun en viskeistä ymmärrä hölkäsen pölähtämää, niin maku on todennäköisesti huti, mutta en usko, että sillä on niin suuri merkitys hänelle siinä hermostuneisuuden tilassa! ;)Minähän sain oman häätuoksuni rakkaalta kaasoltani, mutta Sulhasen pihiyden tuntien tuoksut on se viimeinen paikka mihin hän lähtisi rahojaan tuhlaamaan häiden alla, joten minä tein sen hänen puolestaan. 
Suosikiksi valikoitui Armani Code Ultimate.


Jonathan ei polta, mutta hän on aina sanonut, että häät ja lapsen syntymät vaativat aina sikarin. Ostin siis sellaisen paikallisesta kioskista, joka myy erikoissikareita ja Lagerhaussista ihanat pitkät tulitikut kivalla tekstillä.Lagerhaussista löysin myös kivat pastillit hengityksen raikastamiseen ja pillerirasia päänsäryn varalle tai minkä muun säryn tahansa taltuttamiseksi.


 Pusutikkarinkin laitoin mukaa,  että saa sitä sitten hermostuksissaan imeskellä. ;)


 Kalvosimet, jotka esittelinkin täällä blogissa jo aikaisemmin, löytyvät myös pakkauksesta.


Tämä tuli vähän sellaisena ylimääräisenä viime hetken juttuna. 
Jonathan oli päättänyt, ettei käytä nenäliinaa puvun taskussa, mutta olin itse sitä mieltä, että koska uskon hänen vuodattavan muutaman kyyneleen tai pyyhkivän vähintään minun kyyneleitäni, pitää sellainen löytyä taskun pohjalta. 
Löysin H&M:ltä taskuliinan joka maksoin noin vitosen ja yhtenä aamuna sain idean alkaa kirjoittamaan siihen tekstiä siitä biisistä mikä soi kun kävelen alttarille: Kärleksvisan. 
Halusin, että tekstistä tulee mahdollisimman epätäydellisesti kirjoitetun näköinen ja onnistuin siinä mielestäni aika hyvin ;) 
Yksi kirjoitusvirhekkin täytyi luonnollisesti mahtua mukaan, mutta ei haittaa! :D


Lisäksi bongasin Haga Hem-sisustuskaupasta ihanan rakkaudentunnustuskirjasen jonka annan hääamuna miehelleni
 
Kirjassa on erilaisia kohtia mihin vastaamalla tulee kerrottua tulevalle miehelleni mistä hänessä pidän ja muisteltua yhteisiä aikoja ja tärkeitä tapahtumia.


Lopussa hänen itse pitää vielä ruksia kohta, jossa kysytään haluaako hän olla minun aina. Vastausvaihtoehtoina on Kyllä, ei tai ehkä. Saattaa olla hyvä pyytää vastaus tuohon kohtaan, ennen kuin astellaan papin eteen! ;)
 
7 kommenttia:

 1. Aivan ihanan paketin olet koonnut! :)

  VastaaPoista
 2. Upea pakkaus, ehkä pakkaisin vielä mukaan kunnon nessupaketin sillä ei tuota voi avata hääpäivänä edes mies itkemättä eikä noin suloiseen kangasnenäliinaan voi pyyhiskellä :)

  VastaaPoista
 3. Upea! Kyllä miekkonen varmasti tykkää :)

  VastaaPoista
 4. Ihana..itku tuli taas äipältä..

  VastaaPoista
 5. Vau! Aivan ihana pakkaus :) Visuaalisuus että ajatus täys kymppi :)

  VastaaPoista