Sivut

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hääpäivä - Herkkubuffet

-Hanna-

Hääpäivämme jatkui morsiamen ryöstön jälkeen jälkiruoalla, joka tarjoiltiinkin herkkubuffan muodossa.


Mieheni oli taas kerran nikkaroinut hienon kaksitasoisen pöydän jälkiruokaa varten toiveideni mukaisesti, jolloin saimme yläorrelle karkkubuffan karkit ja alas loput herkut, jotka oli sitten tarkoitus korjata pois kakun myötä.Alkuperäinen ideani oli, että meillä olisi ollut jälkiruokaviini herkkubuffetin kanssa, mutta ohjelma venähti aika pitkälle iltaan, ja ihmiset alkoivat vaatia jo kahvia, joten aloitimme kahvitarjoilun jälkkärin kanssa samanaikaisesti. Itse rakastan jälkkäriviinejä ja se oli juomapuolen kohokohta minulle, jos puhutaan illan antimista. Viininä tarjoilimme Castiôn Moscato d'Asti


Karkkibuffaan keräilin viimeiset kaksi kuukautta ennen häitä kaikkia kivoja hauskan värisiä tai muuten vaan sopivia karkkeja. Kaasoni kanssa pidimme aivoriihen päivää ennen häitä ja keksimme söpöliininimet kaikille karkeille, jonka kirjoitimme Lagerhaussista ostamiimme etiketteihin. Kaikki kannelliset astiat löysin itseasiassa meidän omasta kellarista. En tiedä kuinka vanhoja ne ovat , mutta ne sopivat upeasti tarkoitukseensa. Purkkeja oli myös aika määrä, joten karkkejakin tuli sitten valittua yli kymmentä eri lajia.


Alatasolle olimme leiponeet kaksia erilaisia muffinsseja ja kolmea eri Cake Popseja. Cake popsit asettelimme sidontasieneen joka oli päällystetty koristepaperilla. tarkoituksemme oli tehdä myös minimacarooonseja, mutta niiden kanssa kävi pieni lässähtämisongelma tekovaiheessa, joten teimme viime hetken päätöksen jättää ne pois. Tilasin karrkibuffan kauhat ja ottimet Ebaysta ja pussit joihin karkit kerättiin tilasin Etsystä. Leimasin pussit vielä meidän nimikkoleimalla. Sillä samalla, jolla leimasin myös heittojyvien kartiot.


Lisäsimme vielä pöytään antiikkisen vaa'an jonka löysin kippojen ohella kellarista ja asettelimme siihen esille suklaakookosvaahtotikut.


Siskoni ja kaasoni oli askarrellut ihania pompomeja ympäröimään herkkubuffettia tehden siitä erittäin söpön ja luokseenkutsuvan. Täytyy sanoa, että herkkupöytä taisi olla illan kuvatuin osa vieraiden keskuudessa. ;) Valitettavasti missään näissä kuvissa ei lamppuja herkkupöydän päällä ollut vielä sytytetty, joten voin vannoa, että illalla tämä näytti vielä herkullisemmalta!

6 kommenttia:

 1. Jälleen kerran niin viimeisen päälle ihanaa ja kaunista! Näistä riittää silmäherkkua tänne näytön toisellekin puolelle. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän upea! Miten tuosta vieraat raaski ottaakaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kyllä ne näytti kaupaksi menneen aika hyvin! ;)

   Poista