Sivut

torstai 24. heinäkuuta 2014

Sulhasen ja Bestmanien rusetit

Ida kirjoittaa.

Mulle oli ihan alusta asti selvää, että jos saisin päättää tulisi sulhaselle ja bestmaneille rusetit kaulaan sekä henkselit. Mun mielestäni tämän hetken sulhasmuodista kivoimman näköinen illalla kun takit on riisuttu. Sulhanen oli heti melko erimieltä asiasta, "ei mitään rusetteja tai ainakaan henkseleitä". Vielä vähän aika sitten ne olivat vain vanhojen miesten juttu.

Noh minäpä sitten kaivelin kuvia netistä ja rusettiin se sulhaseni ihastui. Ihan viimeistään siinä vaiheessa kun soviteltiin eri vaihtoehtoja Pohjanheimolla Tampereella.

Sulhanen osti rusetit itselleen ja kolmelle bestmanilleen Amerikan reissultaan.
Ja tässä ne ovat:Rusetit ovat luonnonvalossa paljon vaaleampia ja enemmän hopean värisiä, kuin näissä kuvissa. Näiden lisäksi bestmaneille tulee samanväriset taskuliinat ja sulhaselle valkoisesta neilikasta viehe.

Love, Ida

2 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Itsekin tykkään tuosta rennosta rusetti+henkselit -tyylistä, vaikka varmasti harvempi mies kokee sen itselle ominaiseksi hääpäiväasuksi. Kivaa, että miehillekin on asuvaihtoehtoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :)
   Meillä päätyi mies laittamaan takin alle upean valkoisen paidan jossa kalvosinnapeille ne taitetuthihat (mikä nimi nyt olikaan?) ja piilonapit. Sekä tämä ihana rusetti <3

   Poista