Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Hääpaikka: Ravintola Rustholli


Tämä postaus on ollut tulollaan jo pitkään, mutta viimein sain aikaiseksi. Pari viikkoa sitten sain asiakkaakseni pariskunnan, joka toivoi vielä ehtivänsä järjestää kesähäät 2013. No, ei muuta kun haaste vastaan, ja millä mäihällä - pariskunnan toiveet järven rannalla sijaitsevasta hiukan maalaishenkisestä juhlapaikasta täytettiin kun saimme peruutuksen johdosta varattua elokuisen lauantain heidän häilleen :)


Rustholli on kyllä omasta mielestäni hääpaikkojen aatelia - niin lähellä kaupunkia (vielä kaupungin bussien kulkureitillä, taksitolppa hyvin lähettyvillä..) mutta kuitenkin täysin luonnon helmassa. Sijainti: Tasanne/Kumpula/Olkahinen - mitä aluetta se nyt virallisesti onkaan. Ja tietysti kaiken kruunaa Näsijärvi ja tämä maisema.


 Katettu terassi - olisiko paperilyhdyt ja jonkinlaiset muumimaiset karnevaalivalot tänne mitään elokuisena iltana?
 Tunnelma sisällä on rauhallinen, ehkä ihan hiukan merellinen sinisen ja valkoisen sävyissä, mutta tätä tunnelmaa voi halutessaan häivyttää muunlaisella koristelulla. Mutta tietysti turkoosin sävyt ja meri/vesihenkiset koristelut sopisivat tänne myös hyvin!
Ja Vallesmannin pitopalvelun eväitä olen saanut itsekin maistella - tässä esimerkkiä ilta/yöpalasta ja salaattibuffetista:
Mums nam. Onko kellään Rusthollissa häitä tulossa? :) Mielelläni annan vinkkejä tai vastaavasti otan vastaan ideoita, kun nyt muutenkin suunnittelun tiimoilta pohdimme tilan käyttöä, pöytien järjestelyä ynnä muuta mukavaa. 

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköinen paikka ja lyhdyt ja karnevaalivalot ois kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanan näköinen paikka! Kotona muuten mieskin ihastui pilleihin :)

  VastaaPoista
 3. Rustholli on kyllä ihana paikka! :) Täällä juuri kihlauduttu ja nyt alustavasti juhlapaikkoja katselen... Rustholli listan kärkipäässä, mutta hintatietoja en ole löytänyt mistään. Osaisitko yhtään sanoa missä hinnoissa liikutaan? Alustava vierasarvio 60.

  Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kannattaa laittaa rohkeasti tarjouspyyntöä menemään, mutta sen verran voin sanoa että kun tietty vierasmäärä ylittyy, ei erillistä tilavuokraa peritä, vaan pitopalvelun hinnalla mennään per vieras. Pitopalvelu taas on jotain 35-45€ tienoilla per henkilö, mutta tämäkin voi tietysti vaihdella suuresti, koska itse saat vaikuttaa menujen sisältöön ja näin hintaan :)

   Kannattaa olla myös ajoissa liikkeellä, ensi kesäkin taitaa olla jo hyvin pitkälle myyty..

   Poista