Sivut

perjantai 18. heinäkuuta 2014

La Chocolá - koemeikki ja -kampaus

Ida kirjoittaa

Pääsin blogin kautta tutustumaan Tampereella pääkirjasto Metson vieressä Mustanlahdenkatu 26:ssa palvelevaan La Chocolá:n. La Chocolá:sta löytyy kaikki palvelut mitä tarvitset juhlapäivänäsi: parturi-kampaamopalvelut, kynsihuollot ja ihanat rakennekynnet sekä ripset. Heti kampaamon edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja jotka ovat aika kivasti vapaana.

Mulla oli muutama kuva koskien kampausta mukana. Toiveena oli muhkea kiharakampaus jossa on lettejä ja nuttura niskaan toiselle puolelle. Lisäksi haluan, että kampauksessa ei ole monesti hääkampauksissa olevia suoria sliipattuja pintoja vaan sen tulee olla kuohkea ja rento. Koekampaus oli malliltaan toivomani kaltainen mutta muuten ei mielestäni vastannut lainkaan toivomaani. Se on minulle liian arkimainen ja lättänä, lettejä olisin toivonut myös lisää. Hääpäivänä kampaus saisi olla kauttaaltaan kihara ja muhkea. Uskon, että neuvottelemalla kampaajan kanssa saisimme hiottua minulle unelmieni kampauksen.

Meikkipuolesta mulla ei ollut mukana kuvia mutta toivoin smokey eyes meikkiä joka saisi olla tumma ottaen huomioon tummat silmäni. Meikkiin olen erittäin tyytyväinen ja se minulle tulee varmasti hääpäivänäni. Hulipunan sävyn haluan lopulliseen versioon pinkimmäksi.


Palvelu oli erittäin ystävällistä ja palaan sinne aivan varmasti. Mulla on nyt pohdinnassa otanko koko paketin, eli häämeikin ja -kampauksen vai vain meikin.

Mitäs sanotte?

Love, Ida

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo ehdotuskuvat! Itse joko vaihtaisin kampaajaa, tai vaatisin tuolla enemmän. Kampauksesi oli valtavan kaunis, mutta ei tarpeeksi rento, kiharainen ja kuohkea, jos noihin kuviin ja ajatuksiisi vertaa. Anyway, olet kaunis morsian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Oon miettinyt pääni puhki kampaukseni suhteen... saisinkohan uuden koekampauksen koska tällä näytöllä en voi sitä ottaa sieltä...?

   Poista
 2. Mä en tiedä oliko teillä puhetta, mutta yleensä koekampaukset on huomattavasti lättänämpiä ja varsinkin jos ei hiuksia kiharra ennen kampauksen tekoa, on kuohkeutta vaikea saadakaan. Toisaalta taas kampaajan pitäis tehdä selväksi tämä ero kuitenkin asiakkaalle, jos näin on? Oma koekampaukseni meni pelkästään hiustenvärjäykseksi ja olin ehkä vähän hullu, kun en jaksanut siitä stressata, mutta onni oli, että hän teki juuri sellaisen kuin olisin halunnutkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiesin etukäteen, että tulee olemaan kevyempi kampaus kuin hääpäivänä. Mutta tämä oli kyllä todella kaukana haluamastani eikä kampaaja ainakaan sanonut että sitten hääpäivänä tehtäisiin vielä lisäksi sitä ja tätä. Tämä oli mun mielestäni koekampaukseksi aivan liian arkinen.

   Poista