Sivut

tiistai 24. joulukuuta 2013

Jouluterveisin, Ida

Lapsesta asti olen käynyt äidin ja siskon kanssa laulamassa Tampereen Tuomiokirkossa kauneimpia joululauluja. Nyt kun Pasin kanssa ollaan asuttu Jyväskylässä viisi ja puoli vuotta, on useampana jouluna jäänyt laulut laulamatta. Harmi. Tällä kertaa laulamassa olimme minä, äiti ja kummitätini.Sille joka ei vielä tiedä, tiedoksi, että Tuomiokirkkohan on meidän vihkikirkkomme. Joululauluihin on aina liittynyt omassa mielessäni haikeus ja suuri tunnelataus. Suurilta tunteilta ei tälläkään kerralla vältytty sillä ennen kokematon tilanne laulaa joululauluja tietäen, että yhdeksän kuukauden päästä astelen tämän kirkon käytävää pitkin avioon. Pala kurkussa ja silmät kosteina sain siis laulaa lauluja tuhatpäisen kirkkokansan kanssa. Koskettavaa.

Vaikka onkin joulu, rauhoittumisen aika, häitä en saa pois mielestä. Eilen jouluaatonaattona kävästiin äidin kanssa mooonen muun ihmisen tavoin ihan vaan pika pikaa IKEAssa. Joo varmaan. Taaskaan emme päässyt sieltä pois alle tunnin. Ostin muunmuassa sen 2 euroa maksavan lakanan josta aion kokeilla valmistaa tuolihuput juhlapaikan, Oliivipuu Ruokahuoneen tuoleihin (suunnitelmasta lisää täällä).
Alla kuvaterveisiä Oliivipuusta.


Tämän tilan keskellä olevan lasierkkerin perälle tulee pitkänmallinen pöytä jossa me istumme kaasojen ja bestmanien kanssa. Pöytämme eteen tulee tanssilattia, vieraat istuvat siis molemmilla sivuilla.Nämä Oliivipuun upeat kukat aion karsia pois koska vihreää en kaipaa häiden aikana tilaan lainkaan. Seinien värit ovat vihreä ja harmaa, ihan seiniä ei tilanomistaja äitini varmaankaan suostuisi valkoisen teemani mukaan maalaamaan. Hih.


Hei, miten niin olen hulluna musta-valkoiseen.. tässä osa tänä jouluna paketoimistani paketeista. Ah ihania.

Näihin joulukuviin on aika päättää tämä jouluaaton kirjoitus ja toivottaa kaikille teille lukijoilleni HYVÄÄ JOULUA!!

P.S. lomalla 7.1. asti, ihanuutta <3

Love, Ida

2 kommenttia: