Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013

Kaasojen ja bestmanin valinta

Valinnoista kirjoitteleepi Suvi.

Viimeinkin muutto alkaa olla hoidettu. Me päätimme viimeinkin vaihtaa maisemaa ja muutimme samalle paikkakunnalle, jossa häämme kesällä vietetään. Tämä kyllä helpotaa kummasti kaikkia järjestelyitä täällä päässä.

Nyt, kun olemme jo hieman ehtineet asttua aloillemme pääsenkin taas kirjoittelemaan teille. Toistaiseksi minulla ei ole jakaa kuvia kanssanne tuleviin häihimme liittyen, mutta eiköhän niitäkin pian saada tänne.

Palataampas nyt kuitenkin aiheeseen.

Kaasojen valinta oli varmaan yksi helpoimmista asioista, joita tässä on päätetty. Mulla on muutamia täydellisen ihania, luotettavia ja kaikinpuolin hyviä ystäviä, joista kaksi pyysin kaasoikseni.

Ensimmäisenä kysyin kaaso K:ta, johon tutustuin samoihin aikoihin kuin tulevaan aviomieheeni. Kaaso K on myös tulevan aviomieheni pikkuserkku.
Oli täysin selvä asia, että jos me joskus menemme naimisiin T:n kanssa, pyydän häntä kaasokseni. K on kuin sisko minulle, riitelemme välillä kunnolla, mutta aina sovimme riitamme hetkessä. Ei kumpikaan jaksa toiselleen loputtomasti vihoitella.

Toisena kysyin kaasokseni Kaaso M:n, hänen kanssaan meillä on ollut paljon lyhyempi ystävyystaival, mutta tutustuimme kesällä 2012, kun vielä olin raskaana ja sen jälkeen olemme pitäneet yhtä. Saatamme soitella päivittäin reilun tunnin puheluita, välillä olemme soittelematta viikon ja sen taas jo huomaa puhelun kestosta.

Molemmat tulevat kaasoni ovat ihmisiä, joiden kanssa voi puhua kaikesta ja tehdä mitä vain. He myös varmasti uskaltavat sanoa minulle, jos meinaan muttua bridezillaksi.

Tuleva aviomieheni T, pyysi bestmanikseen pikkuveljensä, joka on myös poikamme kummi. Tämä oli myös aivan selvä valinta.

Käytämpä paljon sanaa aviomies, ehkä siitä huomaa, että olen aika innoissani! 

Kaaso K on huomenna tulossa käymään meillä ja pääsemme vähän eteenpäin hääjuttujen hoitamisessa, tarkoitus on, että vielä ennen joulua molemmat kaasoni tulevat meille ja pidetään kunnon palaverit ja katsotaan pitääkö aikataulu vai tuleeko kiire.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti