Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Hieman häähankintoja ja kiirettä...


Kiireen keskeltä kirjoittelee Nina.

Huhhuh! Nyt täytyy myöntää että täällä kirjoittelee jokseenkin rasittunut morsian. Rasitus ei suinkaan johdu hääjärjestelyistä vaan tiukasta aikataulusta koulujuttujen kanssa ja niiden sovittamisesta työssä käynnin kanssa. Ja kun urheillakin pitäisi!


Joululomaa odotellessa siis!

Kaiken kiireen ohella käytiin kuitenkin hieman jouluostoksilla ja kaason kanssa poikettiin pikaiseen lounaalla ja askartelukaupassa.

Mukaan tarttui tarjouksesta löytyneet korttipohjat kutsuihin Sinooperista sekä vieraslahjoihin tagit ja juuttinarua Tigerista. (Samat kuin mitä Bee:lla oli ;) )
Myös meidän juuttikangas kaitaliinoja varten saapui jo jonkin aikaa sitten Saksasta.Mummoni on ystävällisesti luvannut ommella kaitaliinat meille, sillä meidän taloudesta ei löydy ompelukonetta. <3

Lisäksi äitini hankki meille  FB:n hääkirppikseltä kasan Ikean karahveja maljakoksi.

IKEA

sekä upeat saavit juomille.Ei ole siis hääjutut kuitenkaan päässeet unohtumaan kiireenkään keskellä.

Ihanaa ja toivottavasti kiireetöntä joulun odotusta kaikille,
Nina

P.S. kuten kuvista huomaan meillä sekä äitini luona asustaa karvaisia linssiluteita :D1 kommentti:

  1. Hei mulla on ihan täysin sama tilanne kuin sulla. On koulu-, työ- ja joulukiireitä eikä tässä ehdi urheilla yhtään niin paljon kuin haluaisi. Tänäänkin pitäisi vielä yksi essee palauttaa, mitä en ole edes aloittanut. Mä ajattelin tilata helmiä Saksasta, koska ne näytti olevan todella halpoja eBayssä, mutta mikä ihme on juuttikangas auf Deutsch? :D

    VastaaPoista