Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Meidän häät netissä

-Hanna

Koska olen kihloissa pahimman laatuisen nörtin kanssa, pitää kaikki mahdollinen siirtää sähköiseen muotoon (...hänen mielestään). Myös häihin liittyen. Save the Date kuvat lähti jo pari kuukautta sitten sähköpostilla vieraille ja sulho yrittää jatkuvalla syötöllä ylipuhua minua perustamaan facebookryhmää häävieraille.
Siihen en ole suostunut, mutta jotain kuitenkin ajattelimme häistämme siirtää bittimaailmaan.


Luonnollista oli siis, että teimme omat hääsivumme. Käytimme valmista ruotsinkielistä mallia.Tämä tuotti aika lailla ongelmia niin otsikkojen pituuden, välimerkkikieltojen ja käännösten kanssa, mutta vihdoin saimme ne sellaiseen kuntoon johon olemme suht tyytyväisiä.  Malli oli vielä kaiken lisäksi ilmainen, joten ei sovi valittaa! ;)

"Tervetulua". ;) Suomen kieli on niin kovin vaikeaa! :)

Olisimme tietenkin voineet tehdä kaksi eri sivua; toinen ruotsiksi ja toinen suomeksi. Haluan sen kuitenkin olevan selvää alusta asti kaikille, että nämä ovat kaksikieliset häät, vaikka Ruotsissa niitä juhlimmekin. Lisäksi lahjalistan ylläpito sujuu paremmin, kun se on yhden sivuston alla.

Kirjoittelimme sivuille myös tietoja toisistamme ja siitä kuinka tapasimme. Minusta se oli aika hyvä idea, että Jonathanin sukulaiset, jotka eivät mahdollisesti ole koskaan nähneet minua saavat hieman tietoja siitä kuka minä olen ja minun sukulaisena Jonatahnista.

Loppuen lopuksi eniten hyötyä sivusta tulee todennäköisesti olemaan niille, jotka selvittävät miten tänne Halmstadiin oikein kannattaa tulla vähän kauempaa. Tapoja joilla tänne pääsee on monenlaisia, joten minusta on hyvä, että saan esitellä ne oikein yksityiskohtaisesti näillä sivuilla kaikille reissaaville häävieraille.


Suomalaisista hääsivukoneista ei minulla valitettavasti vinkkejä antaa, mutta niistä moni on listattu mainioisti Häähullu-blogissa, joten sieltä vaan etsimään se oikea! :)

Huomenna se on sitten vuoden viimeinen päivä. Jotenkin minulla on tainnut tämä häähulluus ja häidensuunnitteluvimma jäädä pahemman kerran päälle, sillä olen tässä jo neljä päivää suunnittellut uudenvuodenjuhlia. Lähes neuroottisesti olen etsinyt juuri oikeanlaisia kultaisia koristeita ja kuplivia juomia. Kattauskin on ollut ruokasalissa valmiina jo kaksi päivää. :/

Sulhanen on katsellut tätä touhua hieman pelonsekaisin tunnelmin, mutta tyytyväisenä siitä, ettei hänen tarvitse tehdä mitään. ;)


Soitinkin eilen kaasolleni Suomeen, kysyäkseni onko tämä huolestuttavaa käyttäytymistä?
Hän vastasi tyynesti, että on.
Mitä se tuleekaan olemaan sitten neljä päivää ennen häitä? En uskalla edes kuvitella! :D

Nauttikaahan vuoden vaihteen juhlista ja palataan ensi vuoden puolella!


6 kommenttia:

 1. Meille on myös tulossa häänettisivut, koska kutsut lähtevät kolmella eri kielellä (suomeksi, saksaksi ja englanniksi), joten hääinfojen sun muiden kokoaminen nettiin on huomattavasti kätevämpää kun niiden sommitteleminen kolmella eri kielellä paperinpalasille. Kiva nähdä, että muillakin on tämä käytäntö : ) Railakasta vuodenvaihdetta sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Aivan loistavaa miten kaikki saa sinne nettiin järjesteltyä sopivasti ja kutsustut löytävät helposti kaiken informaation! :) Vuodenvaihde on pitkällä, joten toivottelen iloista hääodotusta! :)

   Poista
 2. Minäkin olen huomannut, että muitakin juhlia suunnittelee ihan toisenlaisella innolla kuin aiemmin.
  Nimimerkillä: Olen jo suunnitellut kaksveen toukokouisia syntymäpäiviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Juu minullakin on jo seuraava projekti tuo ystävänpäivä! :)

   Poista
 3. Me tehtiin myös häänettisivu, koska häihin tulee paljon vieraita ulkomailta. Vertailtiin muutamia nettisivustoja, joista löytyy mun kommentteja omasta hääblogistani (Spring Shaadi). Valittiin lopulta sellainen kuin weddingwindow.com - siellä oli sopiva määrä ilmaisia malleja sekä hyvät muokkausmahdollisuudet.

  VastaaPoista