Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Morsiamelle hemmottelua

Ida kirjoittelee autosta matkalla Tampereelle.

Keskiviikkona postien joukosta tämä morsian löysi posteljoonin jättämän salaperäisen kortin joka kertoi, että voin noutaa suuren kirjeen postista. Ei ollut hajuakaan, että mitä siellä voisi mulle olla. Enhän mää ole mitään tilannutkaan. Onko siellä joku "vähän" aikainen joululahja...
Pasi tiesi heti, että sehän on LivBox. Kauan odotetun ensimmäisen LivBoxini saa noutaa postista. Tutustuin LivBoxiin kanssabloggaajien kautta ja ihastuin ajatukseen heti. Yksi bloggaamisen iloista on nämä yhteistyöt.


LivBox viettää juuri nyt yksivuotissyntymäpäiviään. LivBox on naisille suunnattu paketti joka saapuu kerran kuukaudessa suoraan kotiovelle. Se sisältää ammattilaisten valitsemia kosmetiikkanäytteitä ja ilahduttavasti välillä myös suurempiakin tuotekokoja. Tuotemerkkien määrä on suuri.

Näin hääsuunnittelun ja morsiusdieetin ollessa erittäin ajankohtaisia, on LivBox kaivattua luksusta toisinaan väsyneelle ja rahattomalle morsiamelle. Ihanaa siinä on, että saa laajasti kokeilla erilaisia tuotteita ja mikä parasta kiertelemättä kauppoja ja maksamatta itseään kipeäksi. Uusien tuotteiden testaaminen on monesti haastavaa kun ei viitsisi maksaa täyttä hintaa täysikokoisesta tuotteesta, tietämättä onko se edes juuri mulle sopiva. En siis turhaan ole erittäin innoissani tästä LivBoxista.

Tilaa LivBox itsellesi, morsiamellesi, ystävällesi, anopillesi tai vaikkapa kaasollesi.
LivBoxin voi tilata halutessaan vaikka kuukaudeksi kerrallaan. LivBoxin sivuilta voit käydä katsomassa tarkat tilausohjeet ja hinnat, jotta sinäkin saat sen omaksesi.

Love, Ida

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä aivan mahtavaa kun tuo livbox kotiin saapui! Kuin joulu etuajassa :D Ja kuinka nätti se paketti oli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketin avaaminen oli kyllä kuin jouluna. Ihanat rusetit ja silkkipaperit jne, kaunis paketti!

      Poista