Sivut

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Morsion viikonloppu

Viikonloppua muistelee Ida.

Viime viikolla olin kipeenä tiistaista perjantaihin. Töihin oli kuitenkin palattava jo torstaina sairasloman loputtua ja kuumeen laskettua. Niin sitä vaan työstä pitävä ihminen (minä!) ajattelee, että "ei kotona voi olla vain vähän flunssaisena". Pah. Heti torstaina tuli huomattua, että eipä olisi kannattanut vielä palata töihin. Illalla kotona silmät seisoi päässä, varmaan koskaan en oo ollut niin väsynyt.

Haha, naurattaako ketään muuta toi tämän naisen päässä oleva kuumavesipullo? :)

Perjantai

Oli kuitenkin aika suunnata kohti kotikaupunkia Tamperetta, sairastelusta huolimatta. Matkalle oli pakattu mukaan evääksi omenaa ja klementtiiniä. Heti auton startattua aloin syömään eväitä. Soiteltiin kotiin, että tulossa ollaan. Näpräsin puhelimessa ollessani klementtiinin pienen karan irti ja mietin heitänkö sen lattialle? No en. Laitanko sen omenakippoon? En. Heitänkö ikkunasta? Joo hyvä idea, sehän maatuu nopeasti. Nappia painaessani kuuluu kamalaa kolinaa ja kilinää ja ikkuna jumiutuu alas. Ei voi olla totta! Pasi päätti kääntää auton ympäri ja ei kun kotipihaan teippaamaan ikkuna umpeen.
Ah mikä matka lepattavan ikkunan kanssa. Perille kuitenkin päästiin.

Kotona Tampereella väsyneenä ja aikeena mulla mennä nukkumaan hetimmiten. Normaaliin tapaan meillä kotona aina venyy nukkumaan meno. Äidin kanssa on niin ihana höpöttää!Lauantai

Väsymyksestä huolimatta heräsin aamulla kello 9.00 innokkaana. 

Rakkaani/paras ystäväni/sulhaseni tuli hakemaan mut kaupungille. Aamun ohjelmana oli sulhasen hääpuvun sovitus ja tarjonnan katselu. Tarkoituksena oli mennä Stockmannille, Koisolle sekä Pohjanheimoon.

Se täydellinen puku löytyikin sitten heti Stockamannilta, ja ostettiin tietenkin heti maanantaina. Kyseessä on Boss:n musta-harmaa-raidallinen slim fit mallinen puku jolle tuli hintaa 549 euroa. Myyjäkin hämmästeli sitä, että hyvin harvoin puku sopii muokkaamatta kenenkään päälle niin hyvin. Ah, mun sulhanen on niin komea!

Ihan yllättäen päätettiin käydä katsomassa vihkikirkkoamme, Tampereen Tuomiokirkkoa. Pasi ei ollut siellä ennen käynyt ja olikin tietysti vaikuttunut. Mietittiin vähän asioita sisällä kirkossa ja ihasteltiin upeaa taidetta. Vihkikirkon valinnastamme voit lukea lisää täältä. Tässä vielä kuva muistoksi kirkon ovelta.


Ihanan häidensuunnittelun täyteisen aamun jälkeen oli tiedossa lisää häähommaa.
Suuntasin Tuomiokirkonkatu 25:ssä sijaitsevaan Something Old:iin, jossa Julian kanssa oli tarkoitus suunnitella häitä. Sieltä tarttui mukaan monta mahtavaa ja uutta ideaa. Lisäksi somethingold.fi:stä tilaamani tuotteet odottivat minua siellä. En malta odottaa, että pääsen kirjoittamaan kaikista uusista ideoista. On se vaan upeaa ja avartavaa kun pääsee suunnittelemaan häitä ammattilaisen kanssa, suosittelen!


Iltapäivä istuttiin kahvilla keskustassa sijaitsevassa uudessa ihanassa kahvilassa. Juttua riitti ihanan ja avoimen Julian kanssa. Sain purkaa ajatuksiani alan ammattilaiselle, jolla oli moneen minua mietityttäneeseen asiaan hyviä mielipiteitä.
Julian kanssa suunniteltiin pöytäkoristeet melko pitkälle, katseltiin hääpukuja (ahh) sekä parannettiin maailmaa. Kaikista näistä suunnitelmista myöhemmin lisää.

Sunnuntai

Jälleen aikaisin aamulla herätys. Pasin ja Pasin siskon Annen perheen kanssa suuntana Funpark, Pohjois-Euroopan suurin sisähuvipuisto jossa on aikuisille kävijöille paljon simulaattoreita sekä peli- ja lasermaailma. Suosittelen, oli niin kivaa! Toki vaatii vähän lapsekkuutta kävijältä. Tässä muutama kuva hienosti Facebookista videosta napattuna. :)
Illalla juhlittiin vielä äidin jo mennyttä syntymäpäivää ja isänpäivää. Ihanat vanhemmat mulla! 
Huh, oli tekemistä ihan riittävästi. :) Harvoin mulla on Tampereen viikonloput tommosia, että koko ajan on jotain menoa.

Love, Ida

kuvat: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti