Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Bändi varattu

Bändiasiasta kirjoittelee Ida

Meillä on hääbändi. Tää tuntuu kirkon varaamisen jälkeen yhdeltä suurimmista ja konkreettisimmista asioista hääjärjestelyissä tähän mennessä.

Bändi on Jyväskyläläinen nelihenkinen bilebändi Vibravox. Oon saanut musiikinalanammattilaiselta niin hyvät suositukset tästä bändistä, ja toki itsekin heitä ollut kahdesti kuuntelemassa, että on tosi hyvä fiilis tästä!Hääbudjettiin oltiin asetettu musiikille 800 euroa, haussa oli siis edullinen bändi tai muu kokoonpano.  Vibravoxille hintaa tuli 900e. Sulhasen kanssa halusimme kuitenkin yhdessätuumin heti tästä bändistä maksaa sen verran enemmän.
Olihan suosituksetkin niin vuolaat.

Tähän mennessä on sovittu siis raha-asioista ja hieman käytännön juttuja. Niistä lisää sitten myöhemmin. Häätanssistamme oli bändin kanssa jo puhetta, enemmän ja vähemmän oon ajatuksia uhrannut sille. Mulla on reilun vuoden ajan ollut unelmana saada tanssia häätanssi Raptorin Sukellus Pumpuliin biisin tahtiin. Tällä hetkellä en ole kuitenkaan vielä yhtään varma tästä asiasta. Raptori on ollut mun nuoruuden yksi ehdottomista suosikki bändeistä ja kirjaimellisesti osaan biisit ulkoa. Mitäs sanotte tästä villistäkortista?


Love, Ida

4 kommenttia:

 1. Edullisesti saatte kyllä bändin! Oon kysellyt tässä tarjouksia ja melko lailla hintahaitari pyörii siellä 1500 euron paikkeilla.. tuntuu hirveältä maksaa tuollaisia summia! Itsekin haluaisin jotain erikoisempaa häätanssiin! Peukut erikoisesta valinnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut, että 200e/pää on semmonen millä saa edullisimmillaan hyvän bändin. Ollaan siis tosi tyytyväisiä tähän, hyvän hinnan lisäksi bändi oli just sitä mitä haluttiin!
   Kiitos, mietitään nyt vielä sitä häätanssiasiaa. :)

   Poista
 2. Minäkin onnittelen edullisesta bändilöydöstä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Tämän sairaslomapäivän oon viettänyt peittojen alla kuunnellen häätanssibiisejä. Tosi vaikea valinta!

   Poista