Sivut

maanantai 4. marraskuuta 2013

Kaasojen viikonloppu

Perjantaina suuntasimme Kaaso K:n kanssa Audin kohti Tamperetta. Tiedossa oli koko viikonlopun verran kaasoilua, häähömpötystä ja -suunnittelua sekä yhdessäoloa.

Käytiin juhlapaikassamme Oliivipuu Ruokahuoneella suunnittelemassa pöytäjärjestykset ja muiden toimintojen paikat. Noutopöydälle löytyi huippuhyvä paikka, sitä ei oltukaan vielä tähän mennessä keksitty. Lisäksi oman paikan löysivät Photo Booth (josta lisää täältä), karkkibuffet sekä lahjapöytä.Mulla ei voisi olla parempi mieli näistä suunnitelmista. Tulee niin mahtavat ja kauniit juhlat! Tämä häiden järjestely on jotain niin ihanaa, aion nauttia tästä vuodesta täysillä. <3

Lauantaina seuraan liittyi Helsingistä Kaaso N. Mun kaasot eivät tunne toisiaan entuudestaan joten tää päivä oli mulle erityisen tärkeä. Oli ihanaa olla koko porukalla! <3
Yhdessä me, eli kaasot, minä ja äitini suunniteltiin ruokia, aikataulua sekä häissä järjestettävää ohjelmaa. Tosin ohjelmasta vetäydyin kaasoineni ovien taakse keskustelemaan, koska se säilykööt häihin asti huippusalaisena, myös äidiltäni. Hihii.

Sunnuntaina esittelin Kaaso K:lle joka on kotoisin toiselta suunnalta Suomea, vihkikirkkomme Tampereen Tuomiokirkon (lue lisää kirkkovalinnoistamme täältä).


Astuessani kirkon ovesta sisään, mahtavaan ja uskomattoman kauniiseen kirkkoon, koin ensimmäisen hääjärjestelyihin liittyvän herkistymisen. Silmät kostuivat ja henki salpautui. Uskomaton tunne, tämä on totta: kymmenen kuukauden kuluttua astelen isäni kanssa tätä käytävää pitkin ja nain parhaanystäväni, unelmieni miehen.
Odotin kokevani tämän herkistymisentunteen ensimmäisen kerran jo hääpukukaupoilla, mutta sitä ei kuitenkaan tullut. Uskon sen johtuvan siitä, että en ole vielä löytänyt sitä oikeaa. Eiköhän se kyynel sieltä vielä tirahda kun oman hääpukuni valitsen.Tämän kirkon kaunis alttaritaulu sekä kaikki muut kuuluisat maalaukset tekevät minuun suuren vaikutuksen. Pidän myös sen ulkoasusta, harmaa kivi on kaunis ja vaikuttava.
Taisi olla Kaaso K:kin vakuuttunut kirkosta. Tästä pääovesta sitä astellaan tuoreena avioparina ensivuoden syyskyyssa.


Hääpäivänä "hieman" vaaleampi lookki tässä kirkolla. :)

Love, Ida

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihana viikonloppu ja saatiin hyvin suunnitelmia konkreettisempaan suuntaan! :) Kirkko oli kuin tuleva avioparikin, yhdellä sanalla sanottuna, UPEA!! ♡♥♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa, monta ajatusta saatiin puheentasolta ihan kirjalliseksi suunnitelmaksi. Mahtava tunne!

   Poista
 2. Sullahan on suunnitelmat hyvällä mallilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, kaikki semmoset päälinjaukset on sovittuna. Mahtava tunne!

   Poista