Sivut

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Bändipäpääpäpääpääpäpääpää

Bee kirjoittaa bändin valinta prosessista...

Tosiaan viime postauksessani taisin jo mainita, että juuri kun oltiin J:n kanssa tehty valinta meidän hääbändistä ja ilmoitettu valinnasta hääbändillemme, ilmoittivat he, että heidät ehdittiin buukata jo 2pv sitten.
Mä olin jo aivan rikki kun tiesin, että tää bändi on oikeasti hyvä ja meille on sitä suositeltu ja muut bändit on toistaiseksi hyviä vaan niiden nettisivuilla olevan tiedon perusteella. 


Onni kääntyi kuitenkin meidän puolelle, kun kyseinen bändi ilmoitti, että voivat sittenkin tulla soittamaan meidän häihin ja bändinhän nimi on THE SMOOTH!!!


The Smooth

Nuoria sällejä ovat, mutta todella kokeneita keikkailijoita ja takuu varma bilebändi. Tämä bändi ei niin sanotusti voittanut meidän tarjouskilpailua, mutta todettiin, että ainakin hyvä meno on taattu.

Tässä ovat muut "tarjouskilpailussa" mukana olleet bändit: Manhattan Trousers, The Love Supremes, Häätäjät, Hile, Ringtone, High5 ja Must. Suosittelisin, että tsekkaatte myös Veera and the Boysin, jota pääsen kuuntelemaan ystäväni/kaasoni häihin maaliskuussa. Todella moni bändeistä oli jo varattu meidän päivämäärälle elokuussa, joten olkaa ajoissa bändin suhteen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti