Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Häämenu

Ida kirjaa menua ylös

Pääsiäissunnuntaina kokoonnuimme perheeni kanssa pääsiäisaterialle, samalla testailimme hääruokia. Tarkoituksena oli tutustuttaa sulhanen meidän lämpimään ruokavaihtoehtoon, possunposkiin. Hyvin maistui kaikille!

 

Pääsiäissunnuntain Menu a'la Äiti

Marinoidut kasvikset
Kookos uunijuurekset
Kermaperunat
Possunposket


Possunposket eivät ole ehkä ihan kaikista herkullisimman näköinen ruoka, mutta erittäin hyvää. Mureuden takaa lähes neljän tunnin aika uunissa.




Kookosmaitoiset uunijuurekset kuitenkin päädyimme muuttamaan häihin erilailla maustetuiksi uunijuureksiksi. Itse en kookoksen mausta pidä. Oli siis hyvä testata, saatiin pieni muutos aikaan.
Päädyimme toteuttamaan menun omien mieltymystemme mukaan, koska olisi haastavaa ajatella kaikkien vieraiden mieltymyksiä. Mahdollisten kasvissyöjien varalle lisäämme tarvittaessa esimerkiksi munakoisopaistosta.

Iltapala on vielä mietinnässä, ruokaa olemme päättäneet tarjota niin, että sitä ei jää illalle. Illalla syödään sitten todennäköisesti sulhasen toiveen mukaan voileipäkakkua sekä Pasin äidin valmistamaa herkullista suklaakakkua. Lisäksi tarjolla on nachoja ja salsaa. Karkki- ja sikaribaarit on avoinna koko illan ja yön.

Häämenu

 

Vihersalaatti
Pasta-broilerisalaatti
Marinoidut kasvikset
Perunat
Graavilohi
Lämminsavulohi 
Uunijuurekset
Kermaperunat
Paahtopaisti
Porsaanposket

Hääkakku
Karkkibaari

Sikaribaari

Iltapala

Love, Ida


4 kommenttia:

  1. Oijjoi kun kuulostaa hyvältä! Menu on kyllä niin monipuolinen, että varmasti kaikkien makuun sopiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päällehän tulevat vielä salaatinkastikkeet jne. tietenkin. :)
      Niin ja ruokajuomat!

      Iltapalaa pitää vielä hieman pohtia mutta menu on nyt lyöty muuten lukkoon.

      Poista
  2. Ihan loistava idea tarjota illalla/yöllä nachoja ja salsaa. Niin tulee meidänkin juhliin! :) Muutenkin teidän ruuat kuulostaa oikein herkullisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Me hommataan tukusta iso tölkillinen salsaa, se on tosi hyvää siellä! Ja siitä se ajatus sitten lähtikin... :)

      Poista