Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Paluu arkeen ja uusi tsemppi päälle!

Nina alkaa palailemaan pikku hiljaa arkeen...

Pääsiäinen meni sitten ihan totaalisesti vain löhöillessä ja herkutellessa. Nyt kun arki taas koitti niin mielessä kummasti pyörii sana "morsiusdieetti". Olen urheillut suhteellisen aktiivisesti viimeiset pari vuotta, mikä oli todella iso elämän muutos. Opiskelijaelämä meinasi alkaa näkymään kropassa ja tuli olo että pakko alkaa tekemään jotain hyvinvointinsa eteen. Paljon on kiloja pudonnutkin tänä aikana pikku hiljaa ja suht tyytyväinen olen nyt, mutta kuitenkin se edessä häämöttävä hääpäivä luo hieman paineita myös tällä saralla.

Tarkoituksenani oli vuoden vaihteessa, että jatkan samalla treenitahdilla mutta lisään hiemna lihaskuntoa ja keskityn ruokavalioon. Lihaskuntoa on tullutkin tehtyä, mutta se syöminen.... Ei oo menny ihan niinkun piti :D

Mikä siinä onkin niin vaikeaa... Vielä kun tietää kuinka hyvä ja energinen olo on kun syö hyvin...


Peli ei kuitenkaan ole vielä menetetty! Ja nyt pyhien herkuttelun jälkeen uudella tarmolla kohti terveellisempää ja energisempää elämää!

Painonpudotuksen suhteen tavoitteet ovat maltilliset n. -3kg, mutta vähän rasvaprosenttia pienemmäksi ja kiinteytystä. Suurin juttu on se, että kun liikkuu ja syö hyvin on olo hyvä ja itsevarma ja sellaisen olon haluan hääpäivälle!

Nyt siis vaaleat pastat ym. syrjään ja raejuustot ja vihannekset kehiin!


Tarkoituksena ei ole olla hääpäivänä jotain muuta kuin oikeasti on, vaan olla paras mahdollinen versio itsestään!


Oikein paljon tsemppiä kaikille kanssa morsioille olipa oma tavoite sitten mikä tahansa!
-Nina

3 kommenttia: