Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Kuukausi

-Suvi
Meillä häihin alkaa olemaan kuukausi aikaa, tai no oikeastaan kuukausi ja päivä. Hommat on suhteellisen hyvässä jamassa nyt, paperijuttuja on hoitamatta(bingopohjat, paikka ja menu kortit), mutta mikäli listani (huomatkaa monikko)  pitävät paikkaansa aletaan olla oikeasti loppusuoralla järjestelyissä. Vähän on vielä avoimia juttuja, mutta eiköhän nekin tällä viikolla hoidu.

Yritin tuossa juuri tehdä istumajärjestystä, mutta jestas että sen teko on haasteellista. Vaikea miettiä mihin kenetkin sijoittaa ja plaah. Kyllä pöydät on helppo sijoittaa, mutta että sitten ne vieraatkin.

Tässä välillä, kun en ole kirjoitellut, on tapahtunut vaikka ja mitä. Ollaan hankittu hulluna hääjuttuja, vietetty kuudetta kihlajaispäivää, valkkasin itselleni morsiusneidot, hääpuku saapui.. Häihin on ilmoittautunut yhteensä 98 henkilöä ja kolmen ilmoitus on vielä epävarma kuitenkin näiden lisäksi. Kymmenisen henkeä ei pääse tulemaan, mutta eiköhän tälläkin porukalla häät saada järjestettyä.

Mulla myös vaihtui kampaaja/ripsienlaittaja tuossa ja innolla odotan kyllä koekampausta, joka on vasta häitä edeltävällä viikolla. Heittokimpun, rannekukat ja rintakukat väsäsin viime eräänä iltana itsekseni, kun ei mukamas ollut muuta tekemistä!Haha! Vielä niihin olisi tarkoitus laittaa vähän blingiä mukaan.

 Oh my, kaikki alkaa oikeasti olemaan ok, vaikka varmasti hääviikolla tajuan, että jotain on unohtunut!

Nyt tämä nuhanenä, painelee takaisin leikkimään tuon poitsun kanssa.

Mukavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti