Sivut

lauantai 17. toukokuuta 2014

Juhlapaikka

-Suvi

Heipä hei!
 Käytiin pikaisesti taas viime viikolla hääjuhlapaikallamme. Unohdin taas kameran kotiin, mutta nappasin kännykällä muutamat kuvat, valaistus oli surkea, mutta näistä nyt näkee hieman millainen paikka on kyseessä. Ensi viikolla mennään taas viimeistään tuolla käymään.

Hääjuhlapaikassamme on hotelli, keilahalli, automuseo, pienoiskypylä ja juhlatilat. Kesäisin ulkona on kesäteatteria, jossa muunmuassa salkkaritähtiä on esiintymässä ollut useana kesänä. 


Luonnollisestikkin, me olemme tuolla juhlatiloissa, koska nämä kuvani eivät nyt ole ihan parhaita mahdollisia pääsee täältä katsomaan  parempia kuvia.


Pöydät meillä tulee suunnilleen samalla tavalla kuin näissä kuvissa, kolme riviä joissa neljä pöytää kussakin, lisäksi näitä samaisia muodostelmia tulee kaksi peräkkäin. Näin saadaan kaikki mahtumaan hyvin.Ylemmän kuvan kahvipöytä on se THE juttu tuossa paikassa, tykkään siitä hurjasti! 
En saanut minkäänlaista kuvaa tästä ja sain jo aiemmin luvan lainata tuolta verkkosivuilta kuvia, joten sen nyt tähän ihan suoraan kopioin.Viimeisessä kuvassa näkyy ruokalinjastoa, taulut ja "puhekoppi" otetaan pois. Takana on myös lava, jonka eteen tai "puhekopin" paikalle oma pöytämme tulee.


Juhlapaikassa on myös yläkerta, josta toivottavasti muistan pyytää kuvaajaa ottamaan myös kuvia.

Odotan jo innolla, että saadaan mennä koristelemaan paikka, siitä toivottavasti tulee kiva! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti