Sivut

torstai 30. tammikuuta 2014

Sormuksista

Sormuksista kirjoittelee Nina.

Kun kihlaus tuli ajankohtaiseksi lähdin kiertelemään sormuskauppoja, sillä olen toisinaan hieman kontrollifriikki ja halusin varmistaa että sulho tietää millainen sormus olisi mieleeni. :D

Olimme jo sopineet, että kun kihloihin mennään se tarkoittaa myös avioliittoa ja kihlauksen jälkeen sovitaan pikimiten hääpäivä. Näin ollen testailin kihlasormuksia myös mahdollisten vihkisormusten kanssa ja lopulta päädyin tähän yksinkertaiseen malliin johon varmasti löytyy rinnalle myös sopiva vihki.


Kultajousi

Vihkisormuksia olen käynyt siis myös katselemassa ja tiedän mitä en varmasti halua. Lopullista päätöstä ei ole vielä kuitenkaan syntynyt.

Mitä haluan vihkisormukseltani:
  • Timantteja! tykkään sormuksista joissa ainakin yksi isompi timantti.
  • Valkokultaa
  • Haluaisin vihkin olevan samaa puolipyöreää mallia ja mahdollisimman saman levyinen kuin kihlani.

Yksi kesto suosikki on ihanan yksinkertainen yksi kivinen sormus:

Kultajousi

Ja sitten on yksi ihanuus, jota olen nettisivuilla käynyt kuolaamassa aika-ajoin ja sovittamassakin kävin jo viime vuoden puolella. Vähän olen tuumaillut että se voisi tosiaan olla se THE Sormus. Ja mikä parasta kyseinen kultaseppä lanseerasi juuri uuden 2014 malliston, josta löytyy päivitetty ja entistä upeampi versio tästä haaveilemastani sormuksesta. Pitää päästä sovittamaan!

Kyseisestä ihanuudesta seuraa myöhemmin lisää... ;)

-Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti