Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Huomenlahjakuvat

Minusta huomenlahjakuva on ihana lahja miehelle. Moni ajattelee, että hui kamalaa, en minä pysty uskalla kehtaa ja jos sun vaikka mitä. Sitä katselee tietysti mediassa miljoonia upeiden naisten (laitettujen, muokattujen, leikattujenkin) kuvia, ja ajattelee että tuollaisia ei minusta saisi tekemälläkään. Huomenlahjakuva ei kuitenkaan ole menossa Iltalehteen, vaan se on menossa vaan sinun rakkaalle ihmisellesi. Sitä ei tarvitse ikinä kenellekään muulle näyttääkään jos ei halua :)

Minä ajattelen, että tuon kuvan arvo tulee tulevina vuosina nousemaan rutkasti myös sinunkin silmissäsi jos nyt siihen nuoruudessasi uskallat :) Ja mikään ei ole miehellesi mieluisampi lahja, kuin se että hänen takiaan heittäytyisit johonkin, jota hän ei sinulta osaisi odottaakaan.


Kuten muissakin kuvissa, poseerauksen tulisi olla sinulle kuitenkin luonnollinen. Ei tarvitse ottaa kiihkoista mallin jylhää ilmettä - hymyile, naura, flirttaile.


Boudoir-kuvien on tarkoitus olla sensuelleja, mutta paljasta pintaa ei tarvitse olla hurjasti jotta kuva on eteerinen ja kaunis.Jos tuntuu ettet osaa poseerata kameralle luonnollisesti, älä katso kameraan :)
Kuvaa varten voi laittaa vaikkapa hääyötä varten suunnitellut alusvaatteet, ja yhdistää kuvauspäivän koemeikkiin ja kampaukseen.Jos haluat, että kuvan voisi laittaa vaikkapa tietokoneen tai kännykän taustakuvaksi (vain miehesi itsekseen voi myhäillä tiedolle, kuka kuvassa onkaan)- miten olisi kuva ilman kasvoja?Kuvat voi antaa miehelle huomenlahjaksi aamulla, tai vaikkapa pienen postikortin kokoisen tervehdyksen voi lähettää salaiseksi julistetussa kirjekuoressa hääaamuna ennen kirkossa tapaamista...


 Huomenlahjakuvat ovat Suomessa suositumpia kuin tiedämmekään (eihän niitä kaikille tarvitse huudella otattaneensa!). Yhteistyökumppanini valokuvaaja Jenni Lehtinen ottaa mahtavia huomenlahjakuvia, ja jos haluat ihailla suomalaisten naisten kauniita luonnollisia kuvia pohtiessasi uskaltaisitko itsekin - käy katsomassa Jennin galleria.
Vielä ehtii tämänkin kesän häihin! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ehkä täytyy yllättää mies tälläisellä ;)

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä asiaa ehkä vähän arastelee, mutta toisaalta ihan kiva idea! Hyvä kirjoitus, rohkaiseva! ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana idea, kauniita kuvia! Utelin aiemmin sulholta mitä mieltä hän on näistä kuvista ja hänen mielestään kuvat on vähän turhat, koska niitä ei voi/halua näyttää kenellekään ja niitä ei kuitenkaan tule pidettyä missään esillä...

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita huomenlahjakuvia! Huomenlahjakuvaus on Suomessakin pikkuhiljaa kasvussa ja on kiva, että ihmiset ovat rohkaistuneet ja haluavat antaa kauniin intiimin lahjan puolisolleen.

  VastaaPoista