Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2013

Aktiivisia hääkuvia

 Hääkuvista halutaan persoonallisia, ikimuistoisia. Tämä on kamala haaste, sillä kuvan pitäisi silti olla teidän näköinen. Vaikka joku mahtava idea, rekvisiitta, miljöö tai poseeraus näyttäisi muualla ihanalta, ei se välttämättä istu teidän persoonaan laisinkaan. Emmehän missään nimessä halua myöskään liian poseerattuja,liian jäykkiä,liian käsiteltyjä, liian mitä tahansa kuvia. Tässäpä siis vasta kuvaajalle ja kuvattavalle pähkinää purtavaksi :)


Kuka sanoi että sade on kamalin asia mitä hääpäivällesi voi sattua? 
Upea kuva - otetaan siis paras irti siitä mitä saadaan! 

Pusukuvat on joillekin ehdoton ei. Minusta ne on ihania! Ainakin itselle kehystettäväksi, jos ei niitä halua koko suvulle kiitoskortissa lähettää. 


Humoristiset kuvat jakavat myös mielipiteitä. Jälleen kerran - tehkää jotain mikä on teidän näköistä! Minun mieheni ei olisi tähän poseen ikimaailmassa suostunutkaan, jos sinun miehesi on enemmän hassuttelija niin antaa mennä! :)

Idea. Jos teillä on humoristinen kakkukoriste - tehkää koristeesta rekonstruktio. 


Lavastakaa vaikkapa ko. tilanne ja ikuistakaa se valokuvaan! Rekvisiitaksi tarvitsette pinkit shoppailukassit ;)


Kun puhutaan aktiivisista hääkuvista, on siinäkin ehkä joku raja. mutta rauhallista aktiivisuutta on kiva kuvissa olla. Eli siis toimintaa ja tekemistä, ei pelkkää kuvattavana olemista.
Itse olen tällä hetkellä aivan ihastunut näihin ihanasti leikattuihin kuviin, joissa kasvot jää kokonaan pois! Oi kunpa meilläkin olisi tällaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti