Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

Balloons!

heartloveweddings.com

Ensi viikosta alkaen Something Old toimii Ilmapallokeskuksen ja sen Juhlamaailma- kaupan noutopisteenä Tampereen alueella!

Tuotevalikoimaamme tulee siis lisänä ilma- ja foliopallot :) Lisäilen tuotteita omaan nettikauppaamme lähiaikoina, mutta myös Juhlamaailma.fi verkkokaupan kautta tilatut tuotteet on siis noudettavissa meidän myymälästämme. Nyt siis helposti täytetyt folio- ja ilmapallot lasten juhliin, häihin tai mihin tahansa; vaikka ihan vaan arki-illan yllätykseksi tulevalle vaimolle tai vaikka vanhallekin vaimolle ;) (Niiden perinteisten kukkien ja suklaan sijaan, joita tietysti harvase viikko harrastetaan eikös niin...)

Ilmapallot hääsomisteena jakavat mielipiteitä, sen tiedän. Mutta se tietty jenkkityylinen pallokaari ja pallokimput ei ole ainoa tapa käyttää palloja :)


Pallojen vapautus-seremoniaa en kyllä ekologisesti ajatellen suosittelisi. Ainakaan tässä mittakaavassa. Mutta pallot ihmisten käsissä kirkosta ulos astuessa minkäänlaisen heittelyn sijaan voisi näyttää valokuvissa oikein kauniilta! Pallot voi kerätä sitten talteen vaikkapa lasten iloksi juhlapaikalle tai kimpuiksi ja koristukseksi :)Pallot toimivat aivan mahtavana propsina hääkuvissa :) Ja muutaman tuommoisen jättipallon hinta ei kenenkään budjettia kaada, niitä kun ei tarvita kun kaksi tekemään mahtava kuva.

2 kommenttia:

  1. Ollaan haaveiltu noista isoista palloista hääkuviin ;) -Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi tulla tänne sitten palaveeraamaan kaikesta muustakin mistä haaveilette! ;) Niin laitetaan kaikki järjestymään.

      Poista