Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Polttarit - Suomi Osa 1

-Hanna-

Näin häiden jälkeen on minulla ollut jonkinsortin palautumiskausi kaikesta. Vaikka sitä itselleen uskalsi vakuutella, ettei juurikaan stressiä kokenut häiden valmisteluissa, niin pakko oli syödä sanansa viimeisellä valmisteluviikolla. Seei ollut enää stressiä vaan lähinnä kaaosta omasa päässä. Nyt on kuitenkin pahimmasta toivuttu ja "hanimuuni" alkaa olla jo vähän takanapäin, joten voi palautua arkeen ja alkaa purkamaan tätä vyyhtiä täällä bloginkin puolella. 

Jotta asiat menisi kronologisessa järjestyksessä, on minun ehdottomasti aloitettava kirjoittamalla ennen häitä tapahtuneista jutuista, eli polttariviikonlopustani Suomessa. Niistä on jo tovi vierähtänyt, mutta sen verran unohtumattomat hommat oli siskoni kumppaneineen järjestellyt, ettei sitä hevillä pääse unohtamaan! ;)


Lensin Suomeen vapun aattona, kun kaikki muut riekkuivat ympäri pitäjää yo-lakit päässä. Siskoni tuli hakemaan minut Lentokentältä yhdentoista aikaa yöllä ja saman tien laittoi skumppapullon käteeni. :) Kun saavuin perille oli vierashuone koristeltu siskoni tekemillä hääaskarteluilla! <3

 


 
 Torstaipäivä ja ilta meni mukavasti perheen kanssa grillaillen ja munkkeja paistamalla. Minä en oikeastaan tehnyt muuta niiden eteen, kuin esittelin ja söin! :D 

  

Perjantaiaamun aloitimme shoppailemalla ja muun muassa etsimällä siskolleni boleroa kaasonmekkoa varten. Joku ohikulkija sai jopa ihailla näyteikkunassa vilistävää elävää mallinukkea.


Iltapäivällä sain kuulla, että on jo jotain hommeleita tiedossa. :) Komentona oli laittaa sisäpelikengät jalkaan ja treenivaatteet päälle. Lähdimme ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua ja lopulta päädyimme Myllypuron ED-areenalle , johon oli yllätyksekseni myös perheeni päätynyt paikalle. Tiedossa oli HOHTOSÄHLY. 


Jos joku ei vielä tiennyt, niin minulla oli jo vuosien saatossa melkein sählymaila kasvanut käteen kiinni, ennen vuoden takaista vammaa ja polvileikkausta, joka lopetti pelaamiseni ja siirryin valmennushommiin. Ikävä pelikentille on luonnolliseti kova ja oli aivan upeaa päästä heilumaan mailan kanssa kertaalleen  ja vielä hohtotyyliin! Voin suositella kaikille: superhauskaa, mutta hikistä! Polttarisankarina tehtäväni oli vetää alkulämppä ja sitten alkoi totinen touhu. Vaikka toisille oli maila vähän tutumpi käteen kuin toisille, ei se siellä pimeydessä haitannut  mitään ja kaikki oltiin ihan samalla viivalla osumatarkkuuksien kanssa.

Loukkaantumisia ei onneksi tullut, muita kuin henkisiä ;)

kaikkensa antaneena
joukkuekuvaIhan kaikkien mielestä homma ei ollut niin hauskaa aluksi, kun vähän pimeys pelotti. Mutta sittten alkoikin siskontyttöä harmittamaan, kun ei saanut olla muitten mukana. Areenan henkilökunta oli kyllä huippua ihan kaikin puolin, niin nestetasapainon ylläpitämistarkoituksessa, kuin perheen pienimpien huomioonottamisessa. Peukku heille!

Sählyn päätteeki menimme vielä porukalla syömään ja nauttimaan toistemme seurasta!

  
  
Illan parhaan kuvasarjan tarjosi Sofia 2 vee tutkimalla asiantuntevasti juomalistaa. :D :D


Seuraava päivä olikin sitten jo erilaista menoa tosiaan, mutta siitä kirjoitan lisää seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti