Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

TTD = Trash The Dress

Itselleni ilmiö oli vielä viime kesänä aivan uusi. Wikipedian määritelmä:

"Trash the dress, is a style of wedding photography that contrasts elegant clothing with an environment in which it is out of place. It is generally shot in the style of fashion and glamour photography."

Nämä kuvat ovat parhaimmillaan maagisen lumoavia, pakahduttavan romanttisia tai äärimmäisen hauskoja!

Hupaisa asetelma, epätavanomainen ympäristö
Uskomattoman railakas tunnelma! :)
Kilttiä romantiikkaa
 TTD kuvista on tullut taas yksi osa-alue häistä, jonka morsiamet ovat monopolisoineet. Ottakaa se sulhonnekin rohkeasti mukaan, kuvien lisäksi saatte yhteistä laatu-hassutteluaikaa jota ei ikinä ole liikaa!

Titanic-asteen omistautumista

 Yksi kuvissa huomaamani ilmiö on jopa kammostuttava traaginen tunnelma. 

Vaikka itse voisinkin kuunnella PMMP:n Veden varaan - levyä repeatilla päivä toisensa jälkeen ja lumoutua tunnelmasta, en osaa yhdistää näitä itsetuhoisen näköisiä kuvia hääjuhlintaan.


Yhdistämällä elementtejä elämän onnellisimmista hetkistä ja suurimmista tragedioista ja epätoivosta saadaan tietysti aikaan hienoa taidetta, mutta näiden käyttötarkoitus ei liene olla pariskunnan seinällä muistuttamassa hääpäivästä.


Mutta kauniin puhtoisen hääpuvun yhdistäminen rosoiseen out-of-context- ympäristöön luo positiivista magiaa kuviin!Kaikki kuvat http://trashthedress.tumblr.com/ paitsi Pmmp kansi Sony BMG.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti