Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Christmas wedding

Oih! Joko kohta saa alkaa joulufiilistelyt? Joulu on parasta aikaa vuodesta. Kaikki tuoksut, värit, ruoat, musiikki, perinteet.... Jos Sinulla on joulukuiset häät tulossa, tässä inspiraatiota sekä joulun lämpimissä että kylmissä väreissä. Kaikki eivät hössötyksestä välitä, mutta eivät voi silti kieltää seuraavien kuvien kauneutta.
 Jouluteemaan voi koristella muullakin kuin palloilla. Piparkakkutalot ovat suuritöisiä, mutta esimerkiksi lahja- tai tarjoilupöydässä oikein näyttäviä! Muista koristella väriteemasi mukaisesti! Jouluteemaiset häät ovat harvassa, sillä joulun päiviin tuskin häitänsä moni uskaltaa sijoittaa, mikäli mielii koko suvun ja ystävien kokoontuvan paikalle. Teema taas ei elä tammikuulle, vaan aika jouluhäille taitaa olla vain adventti-viikonloput.

2 kommenttia:

  1. Olen jouluihminen henkeen ja vereen ja jouluteemaiset kuulostaa ihan unelmalta:)
    Mutta meidän häissä ei toivottavasti joulutunnelmaa enää ole, koska mun mielestä 29. päivä joulu on jo aika ohi.

    Nyt vaan odottelen malttamattomana, koska saa koristella kodin jouluiseksi. Onneks hollantilaisten joulu on 5.joulukuuta niin on ihan ok laitella joulukuusta kotiin jo marraskuussa :D

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä se taitaa olla niin, että tapaninpäivän jälkeen ei enää saa julkisesti joulufiilistellä. Itse kyllä nautin joulukuusestani ja kaikista koristeista VÄHINTÄÄN loppiaiseen asti :)

    VastaaPoista