Sivut

perjantai 5. syyskuuta 2014

Ompelija haussa?

-Nina-

Itse olen kokenut, että häiden järjestelyssä yksi haastavimmista tehtävistä on löytää tarvittavat ammattilaiset kuten pitopalvelu, floristi, kampaaja/meikkaaja sekä ompelija. Googlettamalla helposti löytää kyllä negatiivisia arvosteluja, mutta kehujen löytäminen onkin hieman haastavampaa.

Niimpä haluankin nyt antaa vinkin muille Tampereen seudun morsiamille ompelijasta. Ja täytyy vielä sanoa, ettei tämä ole maksettu mainos, vaan pohjautuu ainoastaan omaan kokemukseeni asiakkaana. :)

Jos siis häämekkosi kaipaa korjausompelua, suosittelen lämpimästi kääntymään Kati Korkeamäen puoleen. Katilla on kotiompelimo Lempäälässä n. 15 min ajomatkan päässä Tampereelta.  Oma pukuni tarvitsi helman lyhennyksen ja lisäksi laitettiin nappi, jotta laahuksen saa nostettua ylös. Työn jälki on mielestäni erinomaista, aikataulu nopea ja hinta kohdallaan. :)


Suosittelen!


-Nina

2 kommenttia:

  1. Taitaa homma kuivua käsiin.... Ei taida bloginperustajakaan enää olla maisemissa?

    VastaaPoista
  2. Blogin perustaja on kyllä maisemissa :) Ylläpidän yhä blogia, vaikkakin siis täytyy myöntää että kirjoittajat tätä pitävät.. Vaikka verkkokauppa on myyty ja uusi yritys ei enää liity minuun eikä blogiin virallisesti, halusin että nämä ihanat morsiamet saa viedä hääpäivätarinansa loppuun. Sen jälkeen blogin jatko on avoinna, mutta pidän tätä auki niin kauan että saadaan nämä morsiot onnellisesti kaikki naimisiin :) - Julia

    VastaaPoista