Sivut

torstai 14. elokuuta 2014

Hääpäivä - kakun leikkaus

-Hanna-

Vielä olisi yksi postaus jäljellä meidän hääpäivän dokumentaarisista kuvista.
Ilta jtakui tanssilla ja yleisellä hauskapidolla samalla kun ihmiset alkoivat valua myös baaritiskille tilailemaan juomia meidän taitavilta baarimikoilta.


Ennen kakun leikkuuta halusi bändi kuitenkin antaa meille oman lahjansa, joka oli kaunis laulu/kappale heidän esittämänään.Ruotsissa, tai ainakin Halmstadissa se kaikkien tanssima tanssi on bugga. Siinä missä suomalaiset ketkuttavat valssia ja foxtrottia, nin ruotsalaiset heiluvat ja kieppuvat buggaa. Sulhasen äiti pääsi kuin pääsikin tanssimaan poikansa kanssa, vaikka kyseessä ei ollutkaan valssi. :)


Päätimme, ettemme panosta hääkakkuun vaan haluamme ihan omatekemät kakut , jotka sopivat meidän DIY-teemaan ja siskoni Miina taisi hoitaa suurimman osan kakkujen teosta äitini auttamana. Kakkuja oli kahta eri makua; suklaa ja vadelma. En syö itse suklaata, koska olemme vuosia sitten lyöneet vetoa toisen siskoni Jennin kanssa suklaalakosta, eli tarvitsimme myös suklaattomia kakkuja ihan meitä varten. ;)  Väsäsin itse kakkukoristeet, joissa oli erilaisia tekstejä viireinä.


Hääparille tehtiin pienempi kakku jonka leikkasimme kaikkien edessä. Olin tilannut meille kakkuveitset, joihin oli kaiverrettu meidän nimemme ja hääpäivä. Lisäksi kakkuhaarukat ostin kirpputorilta ja veljeni auttoi leimaamaan ne kirjainstansseilla teksteillä "Mr" ja Mrs". Valitettavasti näistä yksityiskohdista meillä ei ole kuvia, mutta toivottavasti ehdin tehdä niistä oman postauksen myöhemmin. 
Minä tietysti olin täysin valppaana polkaisemaan ensimmäisenä kakunleikkuussa. Pienenä ongelmana siinä kisailussa oli vaan se, että Jonathan ei tiennyt koko asiasta mitään. Ikinä kuulemma kuullutkaan, että kakunleikkussa polkaistaan. :) Kun hän ja vieraat sitten kuulivat mitä se tarkoittaa, kun minä ehdin polkaisemaan ensiksi, ei Jonathan halunnut uskoa koko juttua perinteeksi ja lopulta sitten halusi uusinnan.
Ei uusintoja, joten minä päätän! :D


Meidän poissaollessamme olivat vieraamme opetelleet yhdessä bändin kanssa kappaleen "All you need is love", jonka he lauloivat meille samanaikaisesti kun leikkasimme kakkua. Olimme vaan niin kovin keskittyneitä omaan suoritukseemme, että hädin tuskin ymmärsimme sitä! :D


Olin 120% varma, että Jonathan läväyttää kakun naamaani, joten kuvista näkyy erinomaisen hyvin, kuinka olen valmiina puolustamaan kasvojani. ;)
Ei, en saanut kakkua naamani, joten en voinut sitä tehdä hänellekkään! ;)
Ja, ei muuta kuin muutkin kakun kimppuun ja täten virallinen osuus on ohi ja bileet voi alkaa! :)


Tunti kakunleikkuun jälkeen kuvaaja lähti, mikä oli sinänsä jo kolme tuntia ylitöitä hänelle, joten virallisia kuvia ei loppuyöstä ole olemassa ja voisin luulla, että epäviralliset saatan jättää julkaisematta. ;)

Joitain yksityiskohtia en kuitenkaan ole erityisemmin vielä esitellyt, joten ajattelin, tehdä vielä esittelypostauksen ainakin meidän Photoboothista, kaasojen sekä marsalkkojen selviytymispakkauksista, asusteista ja lahjakärrystä. Tämä tarkoittanee, että ette pääse vieläkään eroon tästä rouvasta ja meidän häistä. ;)


1 kommentti:

  1. Ai buggaako se tanssi olikin, en muistanut nimeä... Minulla on äitini kuvaama video meidän häistä jossa iskä pyöriittää mua lattialla. Mulla ei ollut hajuakaan mitä tapahtuu ja iskä vaan nauroi, että etkö muka buggaa osaa. Videolta se kuitenkin näyttää jostain syystä siltä kuin jopa jotakin osaisinkin :D

    VastaaPoista