Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Kamala kamerattomuus

On muuten ihan hirveää yrittää blogia pitää hengissä tai sosiaalista mediaakaan, tai tehdä oikeastaan yhtään mitään (pientä liioittelua!) ilman kameraa!!

Meidän kamera sai pientä hittiä viime reissulla, ja keskellä kuvaa on nykyään semmoinen tumma läntti. Ilmeisesti linssiin joku osunut tai en tiedä. No, huono ja halpa kamerahan se olikin, että ihan hyvä että universumi pakottaa ostamaan uuden. Ongelmahan on se,että koska en yleensä kävele ympäriinsä puoli tuhatta euroa taskussa, en pystynyt syöksymään kunnon kamerakaupoille heti :)

Lisäksi koska kyse on ihan reilusta investoinnista, enkä itse ymmärrä noista laitteista mitään, pitää ensin tehdä hiukan taustatutkimusta. En halua tehdä huonoa valintaa, sillä tällä laitteella toivottavasti mennään ainakin muutama vuosi.

Olin miettinyt tällaista Nikon D3200

Nikon D3200 KIT musta järjestelmäkamera + AF-S DX 18-55 mm VR objektiivi.

Kameraa pitää kuljettaa paljon mukana, ihan perusbloggaajan hommaa, siis maisemia ja yleiskuvia, mutta pitää saada myös hyviä tuotekuvia (läheltä). Tämä ei ollut mikään hullun kallis, ja oli arvosteluissa todella hyväksi hinta-laatusuhteeltaan arvioitu.

Jos jollakulla on mielipide tai parempaa tietoa, saa kertoa :)

Hope So saan tämän käsiini ensi viikolla, mutta siihen asti täytyy malttaa.. olisi uudesta myymälästäkin voinut muutaman kuvan teille laittaa, mutta toisaalta ihan hyvä että ehtii viimeistellä kaiken ennenkuin rupeaa kuvailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti