Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tämä viikko

Yritin tiistaina kirjottaa ensimmäistä postaustani kännykällä. No - eihän siitä mitään tullut.
Täältä tulee nyt sitten jälkijunassa kertomus mun ihanasta tiistaista - ja oikeastaan koko viikosta.

Työviikkoni tosiaan alkoi sillä, että nukuin pommiin, juoksin koiran kanssa ulos ja sitten bussipysäkille havainnoidakseni, ettei mulla ollut bussikorttia eikä käteistä. En kehdannut pyytää kuskia päästämään pummilla, joten juoksin kotiin hakemaan rahaa. Tai no - yritin, kunnes tajusin ettei mulla ollut kotiavaimiakaan! Siinä kohtaa ei naurattanut.

No, mitäpä siinä muuta kun naapuriin Mikon leivälle aamupalalle ja odottelemaan kyytiä töihin...


No, kyllä se päivä siitä piristyi kahvin myötä. Ja Mikon leivällä muuten bongasin nämä aivan ihanat sydän-keksit:


Joten tästä eteenpäin meidän karkkibuffetteihin voi ottaa mukaan lähileipomon ihanat sydänkeksit mansikkahillotäytteellä ja väriteeman mukaisilla nonpparelleilla :)


Ei siis ollut hukkareissu lainkaan.

Loppuviikkokaan ei ihan putkeen mennyt, kun vanha tietokoneeni irtisanoi itsensä. Hän oli se, joka toimi kassakoneena ja johon korttimaksuohjelmisto oli asennettu... joten muutama päivä on tässä sinnitelty ilman kassakonetta, kun selvittelin miten kannattaisi toimia. Omaan työkoneeseeni en viitsisi kassaa asentaa, sillä tarvitsen tätä konetta iltaisin myös kotona, eikä sen kuljettaminen joka päivä ole mahdollista - kuljen tällä hetkellä töihin pyörällä. Mutta ensi viikolla joku ratkaisu toivottavasti löytyy, yritän nyt etsiä jotain edullista käytettyä konetta kassaksi..

Ihan kuin tässä muutossa ei olisi muuten tarpeeksi tekemistä :)

Tälle viikonlopulle lähti matkaan 2 karkkibuffettia ja yksi snack-versio, ja ensi viikolla pitäisi saada sitten kuvia ihan tositilanteesta. Ensi viikonlopulle on myös seuraava työn alla, mutta alkaa mullakin olla nuo kipot kupit purkit ja tarvikkeet kiven alla kun kaikki on maailmalla!
Tämä on yksi osa-alue jota syksyllä uudistuvassa nettikaupassamme tullaan kasvattamaan - karkkibuffet-tarvikkeet, koristeet ja makeiset! 

2 kommenttia:

  1. Ei selvästikään mennyt ihan niinkun Strömsössä :) Mikon leipä on muuten meidänkin naapurissa, että ei ilmeisestikään asuta kaukana toisistamme :)

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla huonolla tuurilla tapana kerääntyä ja kerralla tapahtuu sitten enemmän. Parempaa tuuria ensi viikolle :) Itselläkin eka karkkibuffet lähdössä ensi viikolla, vähän jännittää.

    VastaaPoista