Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Arvonta!


Arvomme tulevassa Morsianillassa osallistujien kesken 100€ arvoisen lahjakortin hääsuunnittelupalveluihin. Kortin voi hyödyntää vaikkapa hääsuunnittelukurssiin..
Mutta koska Morsianiltaan olisi ollut tulijoita paljon enemmän kuin mukaan mahtui, päätin reilussa hengessä arpoa samanmoisia lahjakortteja 2 kpl blogin lukijoille sekä Facebook-faneille :)

Perinteinen systeemi; jakamalla kuvan olet mukana kahdella äänellä :)
Muista mainita jaosta viestissäsi!


Kaksi viikkoa osallistumisaikaa! Jee :)

44 kommenttia:

 1. Mä varmaan käyttäisin karkkibuffaan. :) Tosin en ole varma, voipi olla että konsultoisin hääsuunnittelijaa ensin ja sitten vasta päättäisin, mihin lahjakortin käyttäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ensin tottakai tehdään lyhyt tilannekatsaus ja jutellaan siitä millaisesta avusta olisi parille eniten hyötyä :)

   Poista
  2. Mitens muuten tähän arvontaan on tarkoitus osallistua? Saako morsianiltaan tuleva osallistua myös tähän arvontaan? Entä saako osallistua arvontaan sekä täällä blogin, että Facebookin puolella? Minulla ei ole blogia niin en voi kuvaa täällä jakaa, Facebookissa kyllä.

   Poista
  3. Osallistua voi kommentoimalla lyhyesti mihin voittamasi lahjakortin käyttäisit, niinkuin teitkin :) Arvon toisen lahjakortin blogin puolella osallistuneiden kesken, toisen Facebook-osallistujien kesken. Kyllä periaatteessa voit osallistua molempiin, ja Facebookissa pystytkin jakamaan tuon arvontakuvamme ja näin saamaan 2 arpalippua siihen arvontaan :) Käy tykkäämässä ja jakamassa kuva www.facebook.com/somethingoldhaatjajuhlat

   Poista
 2. Visuaaliseen suunnitteluun ehdottomasti! Kahdella arvalla mukana, tallensin kuvan ja jaan sen kun teen postauksen muusta aiheesta blogiini justkohta :)

  VastaaPoista
 3. Ooh ihanaa!! Voisin käyttää ihan mihin vaan. Mitään en ole vielä tehnyt pienten juhliemme eteen, joen kaikki konsultointi on paikallaan. Varmaan tuo lahjakortti käy alkuun pääsemiseen, sillä nälkä kasvaa syödessä. Aloittaisin varmaankin tarjottavista eli karkkibuffaan varmaan menisi.

  VastaaPoista
 4. Minä olen mukana! :) Jaan myös blogissani! Täytyypi sitten katsoa miten tuon lahjakortin hyödyntäisin...

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana! Ja varmaankin pitäisi hieman kartoittaa tilannetta, mutta todennäköisesti lahjalistan luomiseen tai kukkiin tai karkkibuffaan menisi tämä lahjakortti :)

  http://meidanideat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Käyttäisin lahjakortin visuaaliseen suunnitteluun! Olisi ihanaa saada ammattiapua, ja saada kaikki yksityiskohdat kohdilleen ja korostamaan toisiaan, ilman että kaikki mätsää "liian nätisti" yhteen :D

  VastaaPoista
 7. Mä pyytäisin apua illan grillibileiden organisointiin ja koristeluun. Puitteethan on jo valmiiksi upeat, mutta se jääkin sitten vielä nähtäväksi, saanko toteutettua satumaisen puutarhajuhlan tuntua perus suomalaiseen järvimaisemaan..

  Kahdella arvalla siis mukana!

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa! Itse eniten ammattilaisen apua kaipaisin juuri visuaalisessa puolessa. :) Sinne menisi varmaan siis myös lahjakortti.

  VastaaPoista
 9. Visuaaliseen puoleen menisi lahjakortti myös meillä! Käytännön toteutus on tarpeeksi hanskassa itselläkin, mutta visuaalisessa suunnittelussa apu ei olisi pahitteeksi.

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa! monta kohdetta löytyy, mihin lahjakortin voisi käyttää... :)

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa ! :) Jaoin myös facebookissa :)

  VastaaPoista
 12. Häiden visuaalinen ilme on mietinnässä eli siihen käyttäisin. -Elisa

  VastaaPoista
 13. Tämä olisi meillä kyllä enemmän kuin tarpeellinen! Osallistun siis kahdella arvalla ja jaan tämän blogissani!

  VastaaPoista
 14. Ai niin, ja unohdin mainita lahjakortin käyttötavan eli se menisi visuaalisen puolen suunnitteluun tai sitten pistäisin siskoni hääsuunnittelukurssille. :)

  VastaaPoista
 15. Karkkibuffa tai somistus tulee ensimmäisenä mieleen. Jaettu myös blogissa eli kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa ! :) Lahjakortille olisi käyttöä, mutta missä niin se selviäisi sitten :)

  VastaaPoista
 17. Häiden ulkoasun suunnitteleminen kaipaisi kyllä apua! :)

  VastaaPoista
 18. Kokeillaampa arpaonnea. Lahjakortti menisi häiden visuaaliseen suunnitteluun. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 19. Käyttäisin lahjakortin visuaaliseen suunnitteluun siten, kun en osaa itse päättää häiden värimaailmaa kun kolmen eri huoneen seinien värit ovat erilaiset, mutta kuitenkin yhtenäiset.

  VastaaPoista
 20. Antaisin kortin siskolleni, jonka kaasona häärin kesällä 2014 :)

  VastaaPoista
 21. Käyttäisin varmaan visuaaliseen suunnitteluun :) kiva arvonta! kaiskoo@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tulisi kyllä tarpeeseen, vähän lisäideoita häiden ilmeeseen! :) marsanarsa@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Linkitin arvonnan blogiini. Lahjoittaisin lahjakortin rakkaalle ystävälleni joka 3.8 astuu avioliiton satamaan. Luultavasti apuja kaivattas ainaki karkkibuffan ja/tai lahjalistan kanssa.. :)

  VastaaPoista
 24. Käyttäisin lahjakortin visuaalisen ilmeen suunnitteluun :)

  annimaria.eklund@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tosi kiva blogi sinulla =) Lahjakortin käyttäisin luultavasti joko visuaaliseen ilmeeseen tai karkkibuffan rakentamiseen. Häitämme juhlitaan kesäkuussa.

  T:Eeva-Maria

  eevakiukuttelee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huom: Kahdella arvalla mukana. Laitoin kuvan blogiini : )

   Poista
 26. Käyttäisin lahjakortin häiden yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi. Hyviä ideoita on paljon, mutta kuinka saada ne yhteen niin että lopputulos on tasapainoinen!? -Enni

  VastaaPoista
 27. Haluaisimme hääbingon, muttemme omaa graafisia taitoja, joten lahjakortista olisi hyötyä tässä asiassa :)

  skyfullofstars(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana 2 .. Odottelen tyttärieni häitä :))

  VastaaPoista
 29. Tupla arvalla mukana.
  Monta hyvää juttua olen löytänyt, kumpa vois kaikki valita. :D

  VastaaPoista
 30. Karkkibuffettiin menisi luultavasti tai muuhun yleiseen koristeluun. :)

  Niinainen
  niin.a@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Mun kaaso vinkkasi tästä kilpailusta, saattaa siis olla, että tämä on vinkki siitä, että meillä tämä budjetti menisi kaasojen "koulutukseen" :) Molemmat ovat ensikertalaisia kaasoina ja aika vähän he ovat käyneet häissä, joten tämä apu täysin heille suotakoon jos voitto tulee :)

  VastaaPoista
 32. Haluaisin apua isojen linjojen vetoon visuaalisessa suunnittelussa. Itselläni paljon yksityiskohtaisia ideoita, mutta kokonaisvaltainen yhteenveto vaatisi ammattilaisen apua.

  nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. haluaisin apua varmaan ensisijaisesti joko pöytäkartan järkevään esillepanoon ja pöytäkukkien suunnitteluun. eli arvonnassa ehsottomasti mukana.

  t. janina haat4114@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Mulla menisi unelmien karkkibuffan rakentamiseen ja jos jotain jää antaisin loput äidilleni puvun hankkimiseen häihini =)

  Prinsessahäät

  virve77@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Apua, täällä todella kaivattaisiin apua visuaalisessa suunnittelussa, joten ehdottomasti siihen käyttäisin lahjakortin.

  Terveisin,
  Mari

  mari.sydanmaanlakka@pertec.fi

  VastaaPoista
 36. käyttäisin lahjakortin varmaankin photo boothin suunnitteluun mutta muitakin kohteita varmasti löytyy. voisimme yhdessä miettiä :) mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 37. yhdellä arvalla mukana :) ja kortin käyttäisin varmaan visuaaliseen suunniteluun jos ei lähijoukoilta tule tarpeeksi hyvää apua :D nyt olen kyllä niin lukossa suunnitelmien kanssa että ulkopuolisen apu olisi paikalaan :)

  VastaaPoista
 38. entiedä tuliko viesti perille mutta laitetaan uudestaan. Eli yhdellä arvalla mukana :) ja visuaaliseen suunniteluun kaipaisin ulkopuolisen apua, olen niin lukossa ideoitteni kanssa että tässä tulee jo 'hää' sokeaksi :D

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana. Käyttäisin voiton varmaankin häidemme graafisten tuotteiden suunnitteluun. Omat ideat kun ovat vähän sekavia. Parempi jättää homma ammattilaisen käsiin. :)

  ulrika.oriander@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kääk, vielä ehtii - siispä kuva jaettu blogissa ja kahdella arvalla mukana! Lahjakortti menisi todennäköisesti graafiseen tai juhlapaikan somistuksen suunnitteluun, tosi mikä tahansa palveluista kyllä kelpaisi! Näin 2000 km etäisyydeltä hääjuhlia järjestellessä suunnitteluapu olisi enemmän kuin tervetullutta, varsinkin kun omasta ideamäärästä pitäisi saada kasaan järkevä kokonaisuus. : )

  VastaaPoista