Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

Viikonloppuun..

Ei se matikka tainnut ihan läpi mennä. En todella ollut tietoinen, että tenttialueeseen kuului valuuttajutut. Ajattelin, että investointi- ja koronkorko menee ihan fiiliksellä, mutta kun kysytään paljonko ostoksesi arvo reaalisti(?) nousi jos ruotsin kruunu devalvoitui näin ja noin ja eurossa oli inflaatioo... En ees ymmärrä mitä toi lause tarkoittaa, mutta jotain tommosta siinä kysyttiin!

No, tapetit kävin ostamassa, kun Bauhausissa oli jonkinmoinen hyllyn tyhjennys ja löysin juuri mun unelmatapetin. Tuommoinen hopean harmaa ja ihanaa mustaa ornamenttikuvioo.


Ja laminaatin katsoin tähän sävyyn:


Pitää vain tilata jotain superkestävää, ettei korkojen kilkatus naarmuta lattiaa heti :) 

Monien valmistajien kanssa on sopimukset tehty, ja aivan upeita asusteita on mulle myyntiin tulossa! Itselläni oli ainakin omiin häihin ongelmana nimenomaan alusvaatteiden, alushameen ja kenkien löytäminen. Voi kuinka olisin maksanut, jos puvun mukana olisi saanut ostaa juuri sen alle sopivat alusvaatteet! No, itse ostin pukuni käytettynä, joten ei se tietysti olisi ollut mahdollistakaan. Jälkikäteen rintsikoiden etsiminen oli mielenkiintoista; itselleni alusvaateliikkeessä neuvottiin piirtämään kynällä rintamukseen puvun malli ja tulemaan sitten sen kanssa etsimään. Mielessäni kävi silloin ajatus, että tämä voisi olla helpompaakin :D

Nyt pitäisi antaa aivojen hetken levätä ja viettää rentoa perjantai-iltaa leipomalla pizzaa ja kattomalla vaan Solsidania ja unohtaa hetkeksi kaikki työ- ja kouluhommat :) On muuten paras tv-sarja pitkään aikaan! Tai sitten tämä saattaa olla enne mummoutumisestani.. No, tänään Solsidania sohvalla, huomenna sitten juhlimaan! Hyvää viikonloppua kaikille!

meillä kotona eräät on jo viikonlopputunnelmissa ja löhöää niinkun olis suorastaan sunnuntai

1 kommentti:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu - jään mielenkiinnolla seuraamaan, miten projektisi etenee! :)

    VastaaPoista