Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

S:n häistä opittua: älä murehdi!

Bee itkee onnesta...

Täällä iloitsee yksi maailman onnellisin kaaso! Viikonloppuna vietettiin nimittäin kaaso S:n suomalais-englantilaisia häitä ja itse sain puolestaan kunnian olla yksi hänen kaasoistaan. Niin kuin aikaisemmin paljastin, olen tuntenut S:n koko elämäni ja nämä olivat ystäväpiirimme ensimmäiset häät, minkä vuoksi jännitys oli kova. Häät menivät aivan TÄYDELLISESTI enkä voisi yhtään onnellisempi olla siitä, kuinka päivä sujui niin hyvin ja kuinka kaikki, sekä hääpari että vieraat, vaikuttivat niin onnellisilta. Vihkiminen tapahtui Temppeliaukion kirkossa, hääjuhla pidettiin Kulosaaren casinolla ja jatkot Teatterissa. Yritän nyt lyhyesti kertoa siitä, mitä päivä minulle kaasona ja tulevana morsiamena opetti.


Kuva

 • Älä stressaa liikaa, sillä pilaat helposti itse päiväsi turhalla hösäämisellä!
 • Älä suunnittele liikaa ohjelmaa, sillä kaikkea ei välttämättä ehditä toteuttaa! Varaudu esimerkiksi siihen, etä puheisiin saattaa mennä yllättävän paljon aikaa ja silloin joitain ohjelmanumeroita on pakko jättää väliin!
 • Photo booth, candy buffet ja pihapelit ovat helppoja "ohjelmanumeroita", joihin ei erikseen tarvitse varata aikaa. 
 • Muista syödä hääpäivänisi! Jos pelkäät pyörtyväsi vihkimistilaisuudessa, syö puolikas banaani juuri ennen seremoniaa. Ainakin kuntosalilla tämä sama pätee ja nimen omaan banaanista hiilihydraatit imeytyvät todella nopeasti.
 • Kaikki ei voi sujua täydellisesti, mutta se kuuluu asiaan ja tekee päivästä vain mielenkiintoisemman. Esimerkiksi S:n häissä papin lauluääni oli aika kamala, mutta sehän vaan piristi tunnelmaa.
 • Hyvä bändi on aika ehdoton ja pistää menojalat aina vipattaa.
 • Jos Isä meidän -rukous ei ole enää muistissa, se kannattaa ehkä palauttaa sinne.
 • Älä murehdi siitä, että kaikki eivät tulisi toimeen keskenään. Häät ovat rakkauden juhla ja kaikki ovat niin onnellisia ja iloisia, että ristiriitoja tuskin syntyy.
 • Seremoniamestarin rooli on tärkeä samoin kuin valokuvaajan. Panosta niihin!
 • Ota mukavat kengät! Kukaan ei kuitenkaan näe mekkosi alta, ovatko kenkäsi Louboutinin vai ei. Myöskään pikkulaukkuasi ei kukaan tule muistamaan.
 • Jos häihisi tulee paljon ihmisiä ulkomailta, yritä järjestää heille ravintolaillallinen edellisenä päivänä. Vieraat saapuvat kaukaa paikalle juuri hääparin takia ja mahdolliset uudet sukulaiset kiljuvat innosta tavata sinut. Hääpäivänä kaikki on paljon rennompaa kun kuulumiset on vaihdettu jo.
 • Älä pelkää itkua! Itku tekee sinusta vain inhimillisen ja herttaisen!
 • Loppujen lopuksi kaikki menee omalla painollaan! Älä murehdi!

Kuva

Bongasin muutaman hyvän vinkin vielä netin uumenista niitä itse vielä muokaten:
 1. Älä murehdi sadetta, sillä luontoäitiä ei yksinkertaisesti voi lahjoa! Sateen varalle kannattaa kehittää suunnitelma ja jos sade todella iskee, pääset käyttämään edes hienoa sateenvarjoasi.
 2. Vieraiden joukosta löytyy usein aina joku, joka juo vähän liikaa. Se ei ole sinun häpeäsi vaan hänen ja nauratte vieraan kompuroinnille kuitenkin jälkeenpäin.
 3. Sellainen mahdollisuus on aina olemassa, että hääpukuusi tulee tahra. Tahra tulee kuitenkin todennäköisimmin hääkuvausten jälkeen, joten kuvissa pukusi näyttää ainakin puhtaalta. Jos tahra ei vielä häidenkään jälkeen lähde, voisit harkita TTD kuvauksia. 
 4. Joku vieraista saattaa joutua perumaan saapumisensa vain muutama päivä ennen häitä. Vaikka kyse on elämäsi tärkeimmästä päivästä, on se kuitenkin vain yksi päivä, eikä sen tulisi vaikuttaa ystävyyssuhteeseenne.
 5. Jos häävalssi ei mene nappiin, ei haittaa. Kukaan ei kuitenkaan näe mekkosi alle tai huomaa, kuinka astuit sulhasesi varpaille. Nauti, rentoudu ja pidä hauskaa!

5 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä! Täytyy ehdottomasti pitää nämä mielessä. :)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyviä asioita listattuna, pitääpä yrittää muistaa nämä ja rauhoitella omaa mieltä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Vielä en oo keksiny vinkkejä siihen, että miten sen edellisen yön saa oikein nukuttua, mutta ehkä sitäkään ei saisi murehtia. :D

  VastaaPoista