Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hääsuunnitelmat numeroin

-Ida listailee-

Meillä on häiden suunnitteluapuna kierrevihko, johon olen kirjaillut ylös suunnitelmia, laskettua budjettia, karkkibuffetin ja sikaribaarin suunnitelmat ja niin edelleen. Nyt sitä vihkoa on taas tullut päiviteltyä kun suunnitelmat ja järjestelyt ovat siirtyneet konkreettisemmalle tasolle.Sulhasen kanssa päiviteltiin budjettia, jo käytettyä rahaa ja vielä edessä olevia hankintoja. Tulimme siihen tulokseen, että saadaksemme tarvittavat rahat suurinpiirtein kasaan pitäisi molempien säästää kuussa vähintään 200 euroa. Pelottavaa kylläkin ajatella, kuinka paljon on hankintoja ja rahareikiä joita emme ole ottaneet huomioon. On kuitenkin vapauttavaa kirjata ylös toteutuneita maksuja ja huomata, että osa budjettiarvioista alittuu.
Listasimme myös vieraslistaa uudelleen. Muutama nimi sieltä jäi pois ja muutama tuli lisää. Yksi nimi on vielä tässä vaiheessa sellainen jonka kohdalla aika näyttää kutsutaanko vai ei. Vieraita häihimme kutsutaan yhteensä 66, miehiä niistä on 29, naisia 28 ja lapsia tai alaikäisiä 9. Kutsuja lähetetään 38 kappaletta.

Olipa mielenkiintoista laskeslella vieraiden ja kutsujen lukumääriä. Olen kokoajan erheellisesti ajatellut, että kutsuja lähetettäisiin paljon enemmän.
Kaikki tämä listailu alkoi siitä, että aloimme miettimään sikaribaarin antimia. Kuinka paljon niitä sikareita oikein pitää hankkia. Kehitimme siihen siis hyvän laskukaavan ja siksi piti laskea montako miestä häihin on kutsuttu.

Minkälaisia tapoja teillä on pitää kirjaa suunnitelmista?

Niin ja ihanaa Naistenpäivää kaikille lukijoille!! <3


Love; Ida

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Välillä on niin suttua :D
      Harjoittelin kaunon vasta reilu vuosi sitten. :)

      Poista