Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ostoslistan päivitystä

Bee päivittää ostoksiaan...

Nyt on kyllä niin paljon taas tapahtunu, että postauksia odottaa melkein jonossa.
Tässä pari viimeaikaista ostosta niin ens kerralla luvassa sitten kuvia meidän STD-kuvauksista ja tietenkin itse vieraille jo lähetetty STD-kortti. ;)


Juhla Centeristä tuli tilattua alennuksesta sydäntikkareita. Lupasivat, että kun tikkareita säilyttää kuivassa, niin niiden pitäis hyvin säilyä elokuulle. Pari pompomia ja honeycompia oli jo pakko ostaa vaikka teemaväreistä ei edelleenkään harmainta aavistusta tai päätöstä. White and Knight blogin Paun inspiroimana tuli myös ostettua onnentoivotuskorteille suloinen laatikko Kodin1:stä. Tarjoustalosta ostin vielä 8 kpl pallomaljakoita. Muutaman vielä olisin ostanu lisää jos niitä vain olis ollu.  


Kaisaniemen Eurokaupasta, vai mikähän sen kaupan nimi oikein on, niin ostin pari kultaista kehystä photo boothiin. Maksoivat todella vähän ja painavat vain grammoja. Taulujen muoveista näyttää heijastuvan muuten yksi taulu, joka J:n kanssa käärittynä raahattiin kotiin Zanzibarilta. Oi kunpa pääsisi sinne paratiisisaarelle uudestaan, maailman täydellisimmän hiekan ja rantaviivan äärelle.


Eilen lähti sitten vähän budjetti taas käsistä kun ostin Kodin1:stä nämä kaksi lasikulhoa karkkibuffettiin. Ei ollu oikein budjetoitu ostos, mutta nyt saa ainakin vähän hienomman näköisen pöydän kun laittaa nämä niiden Ikean karkkikippojen sekaan. Kuvassa myös sunnuntaina vanhemmiltani saadut synttärikukat. Näin on... taas ollaan askeleen lähempänä kolmeakymppiä. :D


Sitten tein vähän erilaisen ostoksen kun ostin Groupon diilistä geelirakennekynnet. Mulla ei oo koskaan ollu mitään tekokynsiä ja nää vaati aluksi vähän opettelua. Oon kuitenkin nyt tykästyny näihin sen verran, että meinaan käydä parin viikon päästä huollossa. Kaikista vaikeinta on ehkä piilolinssien ottaminen pois silmistä. Yleensä sitä on kahdella sormenpäällä ottanut ne pois, mutta nyt joutuu rypistää piilarit tonne silmäkulmaan ja sit vasta poimia. Mitä mieltä te ootte rakennekynsistä? 

3 kommenttia:

 1. Mä oon juurikin miettinyt tota piilolinssi-ongelmaa hääpäivänä, koska oon myös tottunut ottamaan ne pois kahdella sormenpäällä ja hääpäiväksi olisi tarkoitus hankkia nätimmät (ja pidemmät) kynnet. Apua, että tulee hääyönä olemaan varmaan hankalaa... Täytyy kynnet saatuaan harjoitella hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sä ehdit Elina harjoitella sitä vielä ennen häitä ja mä luulen, että toi tulee onneks olee pienin sun huolista hääpäivänä. :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Meillä on nuo kehykset ollut hakusessa, mutta nytpä suuntaan Kaisaniemeen! :)

  VastaaPoista