Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Hankintoja häitä varten

Täällä kirjoittelee Suvi.

Lueskelin vanhaa luonnostani, joka kertoo koristeluista ja meinasi alkaa hymyilyttämään. Tuon luonnoksen olen kirjoittanut viime vuoden lopussa ja siitä on muuttunut jo paljon, kaikki oli tuolloin vielä suunnitteluasteella.

Tässä ote luonnoksesta.

"Me olemme suunnitelleet juhlapaikan koristeluun käytettävän Pompomeja, ilmapalloja, ruusun terälehtiä ja lasi/muovitimantteja. Pöytäliinojen päälle on suunnitelmissa hankkia kaitaliinat."

Mitä todellisuudessa on tullut hankittua?
Karkkibuffettia varten on ostettu kipot, kauhat ja pussit. Pöydille on ostettu kaitaliinat, terälehdet ja pöytänumeroiden kehykset. Lisäksi on ostettu saippuakuplat, sukkanauha, alusvaatteet, kengät ja sormukset.

Vielä on siis kuitenkin yllättävän paljon ostettavaa. Listalle pääsevät kukat, maljakot, ilmapallot, niiden tikut, vieraskirja, kakkukoriste.... Lisäksi puuttuu vielä tuon 1v7kk murusen puku ja miehen kauluspaita. Hääpuku on tilattu ja se on ainakin oletettavasti jo tulossa!

Seuraavaksi varmaan kirjoittelen teille karkkibuffetista, johon kaipailen vielä vinkkejä ja mielipiteitä!Tässä vielä pikkuinen vilkaisu ostoksiin, jotka tulette myöhemmin sitten näkemään paremmin. Häihin on muuten enää alle 80 päivää! Pahoittelen hieman huonoa kuvaa, otin sen illalla, makkarissa, jossa valo ei ole parhaimmillaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti