Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

Kuulumisia & Musiikki juhlapaikalle

-Suvi kirjoittelee viimeinkin-

Heipä hei, pitkästä aikaa. Täällä on vietetty "kiireistä" aikaa. On sattunut ja tapahtunut. Joten kerron alkuun kuulumisiani ja sitten pääsen postauksen aiheeseen, nimittäin hääjuhlapaikan musiikkiin.

Elämä on heitellyt meitä viimeisinä kuukausina. Isoimpia juttuja taitaa olla isomummoni ja mummoni sairaalaan joutumiset, oma raskautumiseni, keskenmenoni ja synnytyksessä tukihenkilönä toimimiseni.

Isomummoni ja mummoni vointi on vaihdellut viimeisen  sanotaanko viiden kuukauden ajan hyvällä ja huonolla tavalla, tällä hetkellä molemmat ovat sairaalassa ja tokihan se on mietityttänyt.

Itse saimme iloisia uutisia jokunen kuukausi takaperin, kun saimme viimeinkin odotetun positiivisen raskaustestin, mutta samana päivänä, kun lähdin ystäväni tukihenkilöksi synnytykseen, sain itse keskenmenon.

Elämä on siis ottanut ja antanut, jonka vuoksi olen pitänyt hiljaiseloa täällä hääblogin puolella. Nuista edellämainituista jutuista voi käydä lukemassa lisää täällä.

Sittempä aiheeseen musiikki!

Musiikki on kuulunut niin minun kuin T:nkin elämään vahvasti aina. Itse olen soittanut kitaraa, koskettimia ja laulanut, sekä kuunnellut runsaasti laidasta laitaan olevaa musiikkia.

Tavatessamme meitä yhdistikin muunmuassa sama maku musiikin suhteen. Joskus seurustelumme alkuaikoina T oli polttanut minulle cd:n jonne oli koonnut minulle eri kappaleita. Tuo levy sisälsi paljon sellaisia kappaleita, joista molemmat pidimme ja joita kuuntelin T:n kanssa ensimmäistä kertaa ja toisinpäin.

Häissämme musiikin hoitaa ystävämme A, hän on nyt tehnyt itse yhden kappaleen meille, hän hoitaa itse soittamisen ja laulamise, sekä taustanauhojen teon. Kappale josta kuulimme pätkän, kuulosti kyllä tosiaankin hyvälle! Alunperin oli tarkoituksena, että meillä soi vaan Spotifyn soittolista, sillä emme olleet ajatelleetkaan bändiä tai vastaavaa.

Kaksi kappaletta jotka varmasti siellä soivat ovat Bryan Adams -Heaven ja Cascada- Miracle. Ja ne taitavat tulla ihan Spotifyn kautta, soitettuna. Innolla odotan kuitenkin A:n tapaamista, nimitääin silloin saamme keskusteltua lisää häiden musiikista ja kaikesta muusta. Olemmekin sopineet tapaamisen ensi viikon perjantaille.


6 kommenttia:

  1. Elämän aallokko keinuttaa venettä joskus turhan rivakasti. Paljon voimia ja iloisia asioita sinulle tähän hetkeen! <3

    VastaaPoista
  2. Voi Suvi! Todella rankkoja oot kokenut! Kyllä asioilla on tapana järjestyä, usko pois! Kiva kuitenkin että ystävänne hoitaa musiikkipuolen. Toi Miracle on myös mun ihan lemppareita nuoruusvuosilta.

    VastaaPoista
  3. Voi ei, hurjasti voimia. Meillä kauan odotettu raskaus päättyi myös keskenmenoon pari viikkoa sitten. Rankka kokemus niin henkisesti kuin fyysisestikin, mutta päivä kerrallaan kohti kevättä..

    VastaaPoista