Sivut

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Fifty shades of grey...

-Hanna-

Huomenlahjakuvauksia suunnitellessani päädyin kiertelemään erilaisten kauppojen alusvaateosastolle. Minulla on selvä näkemys siitä tyylistä, minkä kuviini haluan. Elegantti ja hempeä tunnelma, joka pitäisi siis välittyä myös siitä, mitä minulla on päälläni. Pelkissä alusvaateissa keikistely ei oikeastaan ole se mitä haen vaan sensuellia lähestymistapaa kauniista kuvakulmista. 


Täysin tähän mielikuvaani sopivia ovaatteita löysin koko rekillisen KappAhlista. Heillä on kokonainen mallisto erilaisia alusvaatteita teemalla "Fifty Shades of Grey". En ole kirjaa lukenut, enkä usko, että luen, mutta malliston tyyli ja sävyt olivat täydelliset!


Päädyin kokeilemaan kolmea erimallista/väristä yöpaitaa. Yksi niistä oli kuitenkin enemmän onepiece. Lisäksi kaappasin mukaani myös aamutakin. 
Jokaista kokeillessani huokaisin ihastuksissani. Tuntuivat ihanilta ja asiaa saattoi auttaa se, että morsiusdieetti on purrut ja muutaman kilon tiputtua kaikki sovitettavat vaatteet istuivat myös kauniisti!


Ajattelin ensin ostavani ehkä kaksi vaatetta kuvauksia varten, mutta niitä sovitellessani tuli koko ajan hankalammaksi päättää, että mitkä yksilöt nyt sitten valitsen. Ne olivat kaikki niin ihania


Voitte varmaan arvata, että lopuksi kiikutin kassalle kaikki neljä. Aamutakkia ajattelin hyötykäyttää jopa hääpäivän aamuna kampaajalla istuessani. Jotain muutakin rekvisiittaa ajattelin vielä ostella kuvauksia varten, mutta taidan pitää nyt vähän taukoa... ;)


Lauantain kunniaksi ajattelin lähteä jatkamaan töitä hääkroppaa varten Tabata-intervallitunnille ja siitä suoraan tapaamaan ompelijaa, jonka pitäisi pienentää hääpukuni, nyt kun olen onnistunut jäämään liian pieneksi valmiiksi ostettua mekkoa varten. ;)

Ihanaa lauantaita! ❤️

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan silkkisiä, kauniita alusasuja! Sun täytyy ompelijaa varoittaa jos pienenet vielä tästäkin kropasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin vähän varoittaakin häntä jo puhelimessa, mutta hän vain nauroi ja sanoi, että niin ne kaikki morsiamet sanoo vielä laihtuvansa tästä... Että katotaan sitten pitikö paikkaansa! :P

   Poista
 2. Missä meinasit käydä ottamassa huomenlahjakuvat? Täytyy katsoa, jos munkin budjetti riittäisi noihin. Kuuluuko sun kuvauspakettiin kampaus/meikki, käytkö jossain muualla ne teettämässä vai teetkö itse? Mua vähän häiritsee se ajatus, että jollain valokuvaajalla pyöris nurkassa kuvia musta alusvaatteissa... Mutta noi olis kyllä kiva lahja sulhaselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Tampereella samana päivänä kun mulla on siellä ystävän häät. Kuvaaja on Jenni Lehtinen http://www.jennilehtinen.com/. Ajattelin satsata meikkiin ja kampaukseen ihan ammattilaisen luona, koska saan samaan syssyyn nätilsi itseni häihin ja kuvauksiin. :) tietysti se voi tuntua epämukavalta ajatukselta, mutta mä ajattelen kuitenkin, että se on sellainen kiva päivä minullekkin ja onhan sitä vanhana sitten jotain mitä katsella, kuinka tuoltakin on joskus näyttäny! :P

   Poista