Sivut

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kaasomekot tilattu!

*Bee juhlii*

VIHDOINKIN kaasomekot on tilattu! Tää kaasomekkojen valinta on ollu todella hermoja raastavaa koska aina kun maahantuojalle on iskeny sähköpostiin tilaus- ja varastolista niin silloin on aina päivä aikaa päättää, että haluaako listalta jonkun mekon vai ei. Haluun, että kaasoilla on kuitenkin päällä jotain sellaista, mistä ne ite tykkää, mutta mistä myös mä tykkään. Niinpä on aina pitäny saada kaikilta neljältä kaasolta mielipiteet listan mekkoihin... ja niitä on todellakin monta mekkoa aina siinä yhdessä listassa. Valinta on siis ollu vaikee ja nyt kun kaikki kaasot sit laittoivat peukkua naamakirjassa mun mekkoehdotuksille niin päätin tarttua tuumasta toimeen. Tuli siis tilattua nää kaksi LittleMistressin mekkoa:Vasemmanpuoleisesta mekosta pidän todella paljon ja väriltään se on kivempi, mutta ehkä noita strasseja vois olla vähemmän. Oikeanpuoleinen on kuitenkin jotenki klassisempi linjoiltaan, mutta tosta raosta en tiedä, miltä se tulee päällä näyttää. Nähtäväksi jää, kumman mekon kaasot lopulta valitsevat. Jännää!

Näitä on nyt sit tilattu molempia vakiosetit eli koot 8, 10, 12 ja 14 (2+2+2+1 kpl). Ylimääräiset oon luvannu myydä edullisesti eteenpäin. Jos joku teistä siis tietää jo nyt olevansa kiinnostunut jommasta kummasta niin laittakaa mulle vaikka sähköpostia. ;) 

P.S. Tanja arpoo BlackBlingWhite blogissaan CaiSannin naisten tekemän aivan mahtavan kakkukoristeen! 
Osallistumisaikaa on jäljellä perjantaille 28.3. asti. 

7 kommenttia:

 1. Oo, nättejä mekkoja ovat kyllä molemmat! :)

  VastaaPoista
 2. Molemmat ovat todella kauniita!

  VastaaPoista
 3. Pelästyin jo, että teinköhän vähän liian hätäisen ostopäätöksen, mutta teidän kommentit pelasti. Kiitos!
  :)

  VastaaPoista
 4. Jos jää vasemman puoleisia mekkoja ylimääräisessä, niin voisin siskoilleni heti vinkata :) Kauniita ovat siis molemmat ;)

  VastaaPoista