Sivut

torstai 24. huhtikuuta 2014

Vihkisormus

-Hanna-
Kihlasormusta valitessa kävimme monessa eri liikkeessä katsellen monenlaisia eri sormuksia. Oli aika selvää, että haluan valkokultaisen , yksinkertaisen sormuksen muutamalla upotetulla timantilla. Jo ensimmäisessä paikassa silmäni nauliintuivat tuohon Schalinsin kauniiseen modernin klassiseen leveään sormukseen kahdella timantilla. En saanut sitä enään mielestäni ja myöhemmin kävimmekin sen sitten tilaamassa samalla kuin myös sulhaselle aikalailla samantyylisen Schalinsin kihlasormuksen.

Uunituoreet kihlasormukset

 Samalla kerralla, kun ostimme kihlat näin inspiraatiokuvan sormuksestani, Schalins Passion Tindrasta, yhdistettynä toiseen passionsarjan sormukseen ja se kuva ei ole verkkkalvoltani kulumallakaan ajan saatossa hälventynyt. Odotin lähestulkoon ihan viime tippaan varmuuden vuoksi, jos muutan mieltäni, mutta ei. Se se on!

kaunis ja kiiltävä kihlani ensimmäistä päivää sormessa

Rakastan isoja kruunullisia timanttisormuksia, mutta työssäni laboratoriossa, sellaisen kanssa oleminen olisi sula mahdottomuus. Siksi tällainen yksinkertainen combo toimi ehdottomasti parhaiten!


 Schalins Passion Tindra 0,10 CT ja Passion 237-2.51.15 0.15CT

Kävimme Guldfyndissä, joka vastaa täysin Suomessa Kultajousea (sama ketju ehkä), koska meillä oli sinne -25% alennus. Ilmeisesti he myivät sormusta toisella nimellä, kuin muualla mikä oli mielestäni hieman outoa, mutta he lupasivat soittaa Schalinsille ja kysyä onko kyseessä kuitenkin täysin sama sormus ja olihan se. 


Olin niin hullun täpinöissäni eilen, etten tajunnut ottaa kuvia sormuksesta, mutta Schalinsin omat kuvat saanee nyt kelvata ennenkuin saan omat kuvat otettua! :) Sormuksen koon kanssa arvoin jonkin aikaa, sillä kihlasormukseni on nyt ehkä hieman iso. Otin kuitenkin vihkisormuksen lopulta samassa koossa, kuin kihlani. Täytyy sitten pienentää, jos ei kerta kaikkiaan onnistu elää sen kanssa! ;)

 Millaisia yhdistelmiä te olette rakennelleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti