Sivut

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pompom - DIY

Ida

Pompomit ja ilmapallot tulevat koristamaan hääpaikkaamme. Pääasiassa kaikki tulevat valkoisiksi, mutta ehkä ujutan jonnekin myös muutaman hopean pompomin.

Tilasimme 400 arkkia valkoista silkkipaperia kiinasta Ebay:n kautta, hintaan 37 euroa. Laskimme saavamme niistä 80 isoa pompomia. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että niistä tehdään myös pienempiä pompomeja. Valmistamme pompomit valmiiksi ja avaamme ne sitten lähempänä häitä. Taitellut pompomit mahtuvat hyvin laatikkoon toisin kuin 100 avattua vain pölyttyisivät nurkissa. Lisäksi Something Old:n Julia ideoi, että tekisin suurten kynttilänjalkojen päälle puolikkaita pompomeja. Niitä ryhdyin siis heti testaamaan.

Pahoittelen huonoja ja ylivalottuneita kuvia. Paremmat kuvat ja tarkat ohjeet löydätte Esmeralda's blogista, sieltä minäkin ne olen löytänyt. Enpä siis avaa ohjeita sen enempää vaan ohjaan reilusti teidät alkuperäiseen ohjeeseen. :)


Ensimmäisestä tekeleestä ei tullutkaan ihan oikeanlaista kun unohdin leikata siihen taitteluvaiheessa lovet. :D Siitä tuli siis vain suora sivuinen pallo. Roskiin pääsi tämä tekele.


Love, Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti