Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014

Korut hääpäivälle


Hääkoruista kirjoittelee Hanna

Alkuperäinen ajatukseni oli käyttää helmikoruja hääpäivänäni. Ostinkin aivan perushelmikoruja ilman turhia bling blingejä viime syyskuiselta New Yorkin matkaltani aika halpaan hintaan ja ajattelin, että ne ovat sellaiset "just in case" tapaukset, jos en löydä parempia. Hääpukuni on kokopitsinen, joten koen, että se on jo sinällään aika paljon, jolloin en halua lisätä kokonaisuuteen liikaa häsellystä suuren kaulakorun kanssa.


Olen selaillut ebayn ja etsyn tarjontaa, enkä ole vielä onnistunut löytämään sitä täydellistä kaulakorua. Korvakoruja kyllä sitäkin enemmän, mutta niiden tulisi sopia kaulakoruun, joten odottelin sen oikean löytymistä. rakastuin Etsystä bongaamiini pitsikoruihin, mutta ne eivät valitettavasti toimisi mitenkään pitsipuvun kanssa, mutta aion ehdottomasti tilata pari kappaletta muuhun käyttöön, koska ne vaan nyt ovat niin upeita ja näyttäviä. :) 


Viimeksi kun olin Suomessa ystäväni polttareissa, oli mínulla hieman aikaa tapettavana huoneen luovutuksen jälkeen ja ennen kuin lentoni lähti kotia kohti, joten eksyin Helsingin Stockmannille kiertelemään ja sieltä bongasin omaan mielikuvaani täydellisesti sopivan korusarjan Snö Of Swediniltä. Korusarjan nimi on Elizabeth.
 Mietin pitkään värin kanssa, mutta koska vanha roosa on toinen pääteemaväreistämme uskoin, että se sopisi väreihin ja lopulta päätin ostaa koko sarjan vaaleanpunaisena. 
Kaulakorun, korvikset ja rannekorun. 


Korut olivat näyttäviä samaan aikaan, kun yksinkertaisia. Juuri sellaiset kuin olinkin ajatellut haluavani hääpäiväksi. Lisäksi pinkki väri ei näytä yhtään niin vahvalta käytössä ja se jopa taittaa täydellisesti hieman beigeen.Kuitenkin, kun kaulakorun otin pussista pois kotona noin kuusi viikkoa ostamisen jälkeen, huomasin, että yksi timanteista, joka reunustaa isompaa kiveä, oli haljennut. Itse huomasin sen heti ja vaikka ystäväni vannoi, ettei sitä kukaan tule huomaamaan, en pystynyt unohtamaan asiaa.  

Täältä Ruotsista en valitettavasti ole onnistunut löytämään samaista korua, joten päätin loppuen lopuksi kirjoittaa sähköpostia Stockmannin asiakaspalveluun, jos heillä oli korua vielä jäljellä. Pyysin heitä laittamaan sellaisen sivuun minulle seuraavaan kertaan, kun menen käymään. Koin ettei se nyt ollut kovin kallis ostaa uutta, jos itse sen rikkoutumisesta olisinkin ollut vastuussa. Korut maksoivat noin 28e kappaleelta.

Heidän asiakaspalvelunsa on ollut aivan upeaa. He pahoittelivat virhettä, olivat automaattisesti tilanneet vastaavan korun Tapiolan Stockalta, koska heiltä se oli ehtinyt loppua ja lähettävät sen postitse minulle 20€ lahjakortin kera. Tällaista palvelua en todellakaan osannut odottaa ja olen supertyytyväinen, että ostin koruni heiltä. :) Go Stockmann! 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo Snön kaulakoru, samoin Etsyn pitsikorut! Ja kiva, että saat noin hyvää palvelua Stockalta. Ei kyllä yhtään yllättä, että toimivat noin. Mäkin löysin hääkorvakoruni Snöltä. Ostin ystävämyynnistä samalla kaula- ja käsikorut muuhun käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä yllätä, että on juuri Stockmann! :) Oi, täytyykin käydä selailemassa sun blogia, että ootko postannu niistä! :D

   Poista
 2. Ooh vitsi miten hyvää palvelua. Vau! :)

  VastaaPoista
 3. Oih, ihanaa saada tuollaista palvelua! Kyllä siitä aina päivä pelastuu ja hymy nousee huulille :) Mulla korut on vielä mietinnässä, alun perin ajattelin jotain hyvin hyvin yksinkertaista (mulla on myöskin pitsipuku), mutta tällä hetkellä kallistun helmikoruihin. Nähtäväksi jää! Nuo pitsikorut on kyllä makeita, johonkin toiseen tarkoitukseen kun häihin - pitääkin panna muistiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet ovat erittäin kauniita ja varmasti sopii pitsipukujen kanssa! Itse etsin pitkään vähän vintagetyyppistä näyttävää helmikorua, mutta jotenkin tähän rakastuin minkä löysin! Toivottavasti löydät jotkut ihanat!! :D

   Poista