Sivut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vihkisormukseni

-Ida kirjoittaa-


Niin se aiemmin etsintäkuuluttamani vihkisormus saapui loppujen lopuksi hyvinkin pian postaukseni jälkeen postiin noudettavaksi.
Postista kiireesti hakemani paketti oli hyvin vaatimaton valkoinen paperipussi. Arvatenkin on selvää, että paketti oli avattava HETI postin parkkiksella auton etupenkillä. Oon jokseenkin malttamaton henkilö... Kaikki mulle nyt heti! :)
Uskomaton tunne kun katsoo ihanaa timanttisormusta ja tietää, että se on mun oma, loppu elämäni ajan. Teetätämme vielä kihlan ja vihkin väliin valkokultaisen sormuksen, jotta kokonaisuudesta tulee leveämpi ja saan haluamallani tavalla mustat ja kirkkaat timantit erilleen.
En halua viedä sormusta säilöön toisaalle, koska haluan ehdottomasti pitää sen mahdollisimman lähellä itseäni. Nyt voin aina välillä käydä kurkkimassa sitä lipaston laatikosta ja sovitella kihlan viereen. Ehkäpä tämä helpottaa sitä miten rankalta on tuntunut, että unelmien hääpukuni on Tampereella säilössä enkä saa fiilistellä sitä. Noh, tämä siirto oli välttämätön ettei sulho vahingossakaan näe sitä! Eipä meillä kotona kyllä olisikaan sopivaa ja suojaisaa säilytyspaikkaa sille.

Kihlasormus, joka on ollut 2,5 vuotta sormessa tarvitsee melko kipeästi rodinointia. Kihlani on tummunut ja valkokullan oikea väri on tullut esiin rodiumin kuluttua pois. Häämessuilla tarkastutin sormukseni kultasepällä, joka oli sitä mieltä, että se on vääntynyt melko pahasti ja sormuksen oikomisen yhteydessä siitä tulee todennäköisesti irtoamaan myös timantti tai timantteja. Uskon sormuksen vääntyneen kuntosalilla, missäpäs muuallakaan se olisi voinut.
Sormusta ei siis saa pitää salilla nostellessa suuria painoja. Muistathan riisua sen/ne aina sormestasi turvalliseen säilöön.

Mikä rodinointi?
Pysy ruudulla, kerron siitä seuraavassa postauksessani.

Love, Ida

5 kommenttia:

 1. Voi mikä kaunokainen! Ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Se oli aivan erilainen kun aluksi tästäkin asiasta ajattelin mutta kyllä sen vaan taas tiesi kun se oikea osui kohdalle. :)
   En ole muuten saanut mielestäni sitä sun upeaa vihkisormusta!! ;)

   Poista
 2. Kaunis vihki! Sormuksesi sopivat hyvin yhteen jo noin. Tajusin oman kihlani värin muuttuneen parissa vuodessa, kun sain vihkin sen viereen. Vihki on ns. kirkas hopeinen, kihla taas selvästi kellertävämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätän kaikki kolme irrallisiksi, että voin välillä pitää pelkästään kahta ja välillä kolmea :)
   Jep, valkokullan omaväri on joko tummempi tai kellertävämpi. Suuri ero mullakin kun niitä vertaa rinnakkain.

   Poista
 3. Näyttää ihan samalta kuin minun, on varmaan sama malli :)

  VastaaPoista