Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Polttarit vol1

-Hanna-
Perjantaina minut yllätettiin täysin. Käymme usein parin työkaverin kanssa ulkona syömässä ja niin meidän piti tehdä myös viime perjantaina. Meillä oli puhetta, että mennään vaan kolmisin, kun yksi meidän vakiporukasta oli estynyt. 

Aloin perjantaiaamuna jankkaamaan, että eikös me voitais vaihtaa paikkaa mihin ollaan menossa, sillä siellä missä pöytä oli varattuna on vaan Jenkkiläistä roskaruokaa hieman hienommin aseteltuna ja koin, että halusin syödä terveellisemmin. 

Tytöt kuitenkin halusivat ehdottomasti sinne ja minä pitkin hampain suostuin. Toinen näistä illastajaystävistäni treenaa myös samalla salilla ja sovimmekin treenaavamme ensin yhdessä ja menevämme kimpassa ruokapaikkaan kun kolmas henkilö menisi sinne jo etukäteen.

Tullessamme ravintolaan ja nähdessäni, että ystäväni pöydässä istui hyvin paljon väkeä. 
En ensin ymmärtänyt mistään mitään vaan aloin jo sisään astuessa naputtamaan, että eikö ne nyt voineet antaa meille omaa pöytää, että eikö täällä nyt vapaita pöytiä ole. Pitääkö meidän tosiaan istua jonkun seurueen kanssa samassa pöydässä. 
Mukanani tullut ystäväni rauhoittelo vaan, että tule nyt sieltä ja hieman lähempänä tajusin, että nehän olivat kaikki meiltä töistä! :DHe päättivät siis pitää pienimuotoisen polttarijuhlan kolmiottelulla ja hyvällä ruoalla sekä juomalla höystettynä. Yhteensä meitä taisi olla 15 henkilöä matkassa mukana. Muodostimme kaksi joukkuetta ja kisailimme ilmakivääriammunnassa, jousiammunnassa ja renkaanheitossa. Tietysti minun joukkueeni voitti! :P


Hauskaa oli ja ilta loppui sopivan aikaisin, ettei koko lauantain häävalmistelut menneet ihan harakoille.
"Voittajan on helppo olla Cowgirlprinsessa ;)"

Keskiviikkoiltana lähdenkin sitten Suomeen polttareihin vol2. Sainkin jo Suomikaasoltani listan tavaroista mitä minun pitää ottaa mukaani pakatessani ja jo nyt olen hyvin skeptinen mitä tuleman pitää!! :D :D

Tässä esimerkkiä siitä, mitä listassa luki:
" Pakkaa henk. Koht. tavaroiden lisäksi matkaan seuraavat tuotteet:
Villasukat
 Aurinkorasva
 Taskulamppu
 Kansainvälinen ajokortti
 Uikkarit (ei ehkä kannata ottaa ihan niitä parhaimpia)
 Hakaneuloja
 Teippiä
 Ulkoiluasu
 Pyjama
 Pikkuisen tyhjää tilaa
 Ota yhdet ns. edustavammat tummat urheiluvaatteet.
Toiset urheiluvaatteet mitkä ovat rennommat.
Sisäpelikengät
 Vähän hippasvaatetta."

Mihinköhän mä joudun????? :D

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että onnistuivat täysin yllättämään :) Tuosta listasta ei voi muuta arvata kuin jotain urheilua.. Tai sitten huijaavat täysin. Mulla on kuulemma polttarit lauantaina, jaiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se oli;paljon urheilua! ;) Täytyy tehdä kunnon postaus! Miten meni sinun polttarit?

   Poista
  2. Urheilu rajoittui flamenco tuntiin. Muuten herkuttelua, sushia, paljua ja morsiussaunaa. Kirjoittelin eilen tarkemmin blogiini :)

   Poista