Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hiustenpidennykset

-Hanna-

Uskaltaisin väittää, että suurin osa morsiamista on tavalla tai toisella tyytymätön hiustensa pituuteen tai paksuuteen viimeistään siinä vaiheessa, kun aletaan suunnittelemaan hääkampausta. Onhan se vähän niin, että mitä enemmän tukkaa on, niin sitä paremmalta nuttura tai kiharat näyttää. Tietysti löytyy niitäkin morsiamia, joilla on upea leikkaus hiuksissa, joka jo sinällään riittää luomaan lyhyisiin hiuksiin juhlavuutta.

Tällähetkellä hiukset näyttää tältä

Itsekin siis tässä punnitsen parhaillaan erilaisia vaihtoehtoja saada volyymiä kuontaloon hääkampausta varten. Itselläni on aika ohut ja eikä niin pitkäkään  tukka.  
Tällä hetkellä se on vielä entistä ohuemmassa kunnossa, johtuen elämäni ensimmäisistä sinettihiustenpidennyksistä. Menetin hyvin paljon hiusta sinettien myötä ja siihen ei auta muu kuin kasvamisen odottelu.  

Kaikissa alla olevissa kuvissa minulla on hiustenpidennykset.

Uncutme-tyttöjen hemmoteltavana. Sinettipidennysten laitto menossa

Tästä tulenkin siihen päätelmään, että sinettejä en enään halua päähäni. Tiedän, että löytyy monia, monia ihmisiä, joilla ei ikinä mitään ongelmaa ole niiden kanssa. Minun hiustenlaatu, elämäntavat, hetkelliset olosuhteet ja vanhan talon kuparipitoinen kaivovesi ei vain yksinkertaisesti toimineet sinettien kanssa.

Sinettipidennykset

Se miten päädyin sinetteihin oli oikeastaan minusta riippumaton päätös! Minut valittiin paikallisen hiustenpidennyksiin erikoistuneen liikkeen malliksi toisen tytön kanssa, jolloin saimme ilmaiset hiukset, stailauksen ja studioaikaa .He vuorostaan saivat käyttää kuviamme markkinointiin. Päivä oli mahtava, hiukset oli upeat ja kaikki meni mukavasti, joten en missään tapauksessa kadu tilaisuutta! ;)


Hiustenpidennymallikuvauksista

Nyt kuitenkin mietin kahden eri vaihtoehdon välillä. Klipsit vai teippipidennykset. Klipsit minulla on ollut jo kolmet eri väriset. Kaikki aitoa hiusta Rapunzenilta. Toimii loistavasti, mutta ainoa ongelma on klipsien pilkottaminen omien hiusten seasta. Olen itse leikellyt ja värjäillyt klipsipidennyksiäni, joten koen olevani tottunut käyttäjä. Kuitenkin tuntuu, että häitä varten tarvitsisi jonkun varmemmam systeemin, kuten esim. teipit.

Sinetit tässäkin
Tilasin Rapunzenilta lainaan hiusvärikartan, sillä uskon päätyväni tilaamaan uudet klipsit tällä kertaa skandinaavista hiusta, jotta se muistuttaisi mahdollisimman paljon omaani. 

Vaaleammat hiukset klipseillä ja liukuvärjäyksellä ystävän häissä.

Teippien kanssa ongelmaksi muodostuisi jälkeen kerran kaivoveden kuparikiertymät. Klipsit saan ottaa pois ja pestä jossain muualla kuin kotona tarvittaessa, teippejä en.Lisäksi usea suihkuttelu pahentaa asiaa huomattavasti. Onneksi tässä on nyt hetki aikaa miettiä. 


Tummemmat klipsipidennykset

Onko teillä paljon kokemuksia teippipidennyksistä ja löytyykö vinkkejä asian tiimoilta?

Klipsit tarvitsevat melkein aina vähän kiharaa,
etteivät ne erottuisi omasta tukasta liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti