Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Baarin rakennusta

-Hanna-

Nyt se on sitten jo pitkälti huhtikuu, mikä alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoittaa sitä, että aitta tyhjennetään häitä varten ja alkaa armoton siivous ja rakennusprojekti.

Melkein viikon olemme valitettavasti aikataulusta jäljessä, mutta onneksi meillä on sen verran varoaikaa laskettuna, joten ei pitäisi hätä tulla.

Se otti aikansa, ennenkuin tilan omistajat (eli Jonathanin isä ja setä) päättivät, mitä niille tavaroille tehdään, jotka otettiin aitasta ulos. Meni siis inventaarioksi, jossa meillä oli lähinnä sivustakatsojan rooli. :)

Juhlatila

Nyt kuitenkin ollaan täydessä touhussa ja isoimmat tavarat aitasta on nyt saatu ulos. Tällä hetkellä siis ruokapöydät, jotka tuleva mieheni suunnitteli ja rakensi itse, odottelee maalattuna tallissa ja seuraavaksi hän kävi baarin kimppuun. 

Maalatut pöydät kuivuvat autotallissa

Pöydällä jo hieman rekvisiittaa

Aitan kulmassa on iät ja ajat ollut lautakasoja poikkipuiden päällä isot pinot eri kerroksissa. Sulhasella oli loistava idea käyttää näitä poikkipuita baarin rakentamiseen siihen samaiselle paikalle.
Baaritiski oli eilen aika hyvässä vaiheessa ja kyllä minä jaksan ihmetellä välillä, miten tuo mies on kätevä käsistään! ;)

Rakennusmestari baaritiskin kimpussa

Käytämme vanhoja puita luomaan rustiikkista tunnelmaa


Vielä on tehtävää, että baari on valmis

Kun hän saa baarin valmiiksi on vuorossa lavan rakentaminen bändiä varten ja sen jälkeen vielä rakennetaan jonkinlainen hääkaari hääpaikalle, mutta se on vielä suunnittelun alla. Palailen asiaan kun ollaan päästy vähän pidemmälle touhuissamme. :)

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Olen onnistunut hukkamaan minijärkkärini laturin puhan, joten en pysty sitä lataamaan. >:(
Toivottavasti se löytyy nopeammin, kuin rahapussini, jonka uudelleennäkemiseen meni suunnilleen puoli vuotta. ;) Onneksi sain kuitenkin nyt ajokorttini takaisin. :P

14 kommenttia:

 1. Vau!! Upealta näyttää! Millään en malttaisi odottaa lopputulosta!!!

  VastaaPoista
 2. Jo pelkkä juhlatila aiheutti ihastelevia huokauksia, lopputulos on varmasti mieletön! :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa onnekas kun olet ensin noin kätevän miehen löytänyt ja nyt se vielä nikkaroi unelmien hääjuhlatilan! Ota paljon vaihekuvia, jotta näkee paremmin muutoksen alkuperäiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä taidan olla! :D <3 yritän ottaa paljon kuvia, mutta jäi harmittamaan ettei otettu kuvaa, ennenkuin alettiin tyhjentämään paikkaa! ;) Oli meinaan aikamoinen homma! :D

   Poista
 4. Vau! Lopputulos on varmasti ihan mieletön. Jo tuo baaritiski tässä vaiheessa ja nuo älyttömän upeat pöydät antavat odottaa suuria. Olen aivan haltioissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, toivottavasti onnistutaan täyttämään sitten ne suuret odotukset! :D :D

   Poista
 5. Vau. Innolla odotetaan jatkokuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Laitetaan tulemaan heti kun taas tapahtuu lisää! :)

   Poista