Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hankintoja

-Ida-

Hääjärjestelyt ovat siinä vaiheessa, että on aika alkaa toteuttaa suunnitelmia. Suurin osa asioista on tarkkaan suunniteltu mutta hyvin vähän on vielä toteutettu. Tähän sulhanen toteaisi, että kaikki suurimmathan on jo hoidettu.  Kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu, vaateet, kengät, sormus, hotelli ja niin edelleen. Totta. 
Shoppailin tällä viikolla muutamia asioita häihin:
Kakkupapereita tarvitsemme kutsujen tekemiseen. Ne maksoivat 12,30 euroa.

Tarrat omalla tekstillä tulee karkkibuffetin karkkipussien kylkeen koristeeksi, hintaa 120 kappaleelle tuli 10,85.

Ivoryn väristä silkkinauhaa tilasin Kiinasta hintaan 3,35. Nauha on 6 millimetriä leveää ja sitä tulee 125 jaardia eli 114,30 metriä.


Lisäksi tilasin Something Oldin verkkokaupasta nämä ihanat harmaaraidalliset paperipussit karkkibaariin. 100 kappalatta maksaa hieman yli 10 euroa. Näihin sitten kylkeen valkoharmaat tarrat nimillämme, yhteisellä uudella sukunimellä sekä hääpäivämäärällä.

Olen tilannut tähän mennessä joitakin asioita Ebaystä, ja kyllähän sieltä saa hyvin halvalla vaikka mitä. MUTTA näiden karkkipussien kohdalla huomasin, että lähes samalla rahalla saan tuettua kotimaista pienyrittäjää. Otan ne siis mielummin täältä kuin laitan rahani Ties Kenelle Kiinaan.
Ugh, olen puhunut. :)

Mistä sinä tilaat mieluiten tarvikkeesi?

Love, Ida

2 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että lähes kaikki häätarvikkeet on tilattu Ebaystä tai Etsystä. Mutta viimeiseksi tilasin sellaisia sellofaanipusseja, joiden tulo Kiinasta kesti sen aika tyypillisen 4 viikkoa. Kun sain pussit vihdoin, huomasin että ne olivat vääriä. En jaksanut alkaa odottamaan toista neljää viikkoa niitä oikeita, niin googlettelin pusseja ja saihan niitä tosiaan lähempääkin ihan kotimaisesta nettikaupasta. Seuraavan tilauksen kohdalla kurkkaan ensin suomalaiset nettikaupat läpi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsyssä on kaikkea niin ihanaa (ihanampaa kun Ebayssä) mutten oo sieltä vielä tilannut mitään.
   Voi ei, toi on niin kurjaa kun on oottanut pitkään ja sitten on väärä.
   Meillekin tuli noi tarrat jo ja väärän värisinä :(

   Poista