Sivut

maanantai 26. toukokuuta 2014

Jatkomekko


Nina kirjoittaa.

Ilta-/jatkomekko tarpeen vai ei?

Kyllähän sitä omaa upeaa ihanaa hääpukua haluaa toki käyttää niin kauan kuin mahdollista. Mekosta on maksanut paljon ja sitä saa käyttää vain sen ainoan kerran. Kuinka siitä raaskisi luopua illalla?

Olen kuitenkin järjellä koittanut ajatella niin, että puvussa tulee varmasti tanssiessa erittäin kuuma, vaikka jo reilusti syksyn puolella ollaankin. Lisäksi en halua tuhota pukuani läikyttämällä sille punaviiniä tai yöpalaa. (Tietysti tämä riski on olemassa jo aiemminkin päivällä, mutta juhlan tiimellyksessä iltaa kohtii riski ehkä kasvaa ;D)

Niimpä olen etsinyt erillistä kevyempää lyhyttä iltamekkoa.

Ihan ensin tilasin nettikirppikseltä ihanan valkoisen pitsimekon. No, mekko ei kuitenkaan ollut sitä mitä piti. Ompelujälki todella onnetonta ja pitsi oli jopa revennyt helmasta keskeltä ja tämä oli vaan taidottomasti ommeltu kokoon. Kangas oli huonoa ja mitat eivät pitäneet paikkaansa. :/

Olen mukamas olevinani hyvin varovainen netistä tilatessani, mutta nyt tulin huijatuksi kunnolla. Olkaahan kanssa morsiot siis tarkempia ja ottakaa kunnolla selvää tuotteesta (kyselkää kuvia ja lisätietoja) ennen kuin tilaatte, ja jos jokin tuntuu epäilyttävältä luottakaa vaistoihinne!

Onneksi mekko nyt ei ihan tuhottoman kallis ollut, mutta harmittihan tuo...

Nyt kuitenkin kevään tullen ovat kaupat täyttyneet toinen toistaan kauniimmista valkoisista mekoista! Ja minäkin löysin iltamekon itselleni.  Tykkään kovasti <3

Ja jos tämä mekko selviää ehjänä häistä, niin lähtee se Italiaan mukaan ja asusteeksi honeymoon kuvauksiin.


Hieman mietin, että pitäisikö mekkoa hieman vielä tuunata, vaikka mielestäni kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan noinkin. Mutta miten olisi vaikka jonkilainen vyö? Ideoita otetaan vastaan :)


-Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti