Sivut

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Nakukakku

-Hanna-

Teimme jo aika aikaisessa vaiheessa päätöksen, että emme tuhlaa hääkakkuun silmittömiä summia rahaa, vaan teemme jonkin muun ratkaisun.  

Pitkään ideana oli, ettei meille tule kakkua ollenkaan, vaan ainoastaan herkkubuffetti muffinseilla, macaroonseilla, cake popseilla, panacotta-maljoilla, kekseillä ja karkeilla. 

Nyt kuitenkin kun olen päättänyt, että haluan ehdottomasti jälkiruokaviinin herkkubuffan yhteyteen, koska rakastan jälkiruokaviinejä. Kahvi ja avec eivät oikein sovi samaan aikaan jälkkäriviinin kanssa, joten pitkään harkittuani eri vaihtoehtoja, aion tehdä kakun itse ja tarjoilemme sen myöhemmin kahvin kanssa jälkkäristä erikseen. Tuleehan sitten perinteinen kakunleikkuukin toimitettua. ;)

Viimeisin kakkurakkaus on ehdottomasti naked cake. Naked Cake sopisi täydellisesti meidän rustiikkiseen DIY-teemaan ja vielä erinomaisesti omatekemäksi kakuksi koska se saa näyttää vähän sutaistulta!

Tällaiset Cake topperit olen jo meille väsännyt! :)

 Omaan silmääni nämä ovat upeita, mutta olen varma, että nämä jakavat mielipiteitä ja varsinkin vanhempi väki saattaa kummaksua kuorrutuksettomuutta, mutta mitä mieltä te olette? Uskallanko mennä oman pääni mukaan vai jätänkö modernit nakukakut vasta myöhemmän kesän juhliin?

6 kommenttia:

 1. Nuo näyttävät aivan ihanilta! Pidä pääsi ja tee sellainen kakku, josta itse pidät. Uskon, että vanhemmatkin sukulaiset ihastuvat ideaan, kunhan hetken sitä sulattelevat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän seon! kiitos kannustuksesta! Täytyy ainakin testata tätä ensin! :)

   Poista
 2. Olen tällaisiin ennenkin törmännyt, ja nämä ovat oikein hurmaavia, kunhan niissä tosiaan on runsaasti esimerkiksi marjoja koristeina. Rustiikkisiin häihin tällainen kakku sopiii varmasti, meidän häihin tämä ei oikein sopisi. Mutta söpöjä ovat! Kuten sanoit, jakavat varmasti mielipiteitä, mutta maku on tärkein ;) Eli anna palaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin: marjoja ruusuja ja miksei tomusokeriakin niinkuin noissa muutamassa niin tulee ihanan täyteläinen! :) Laitan kokeillen, niin katotaan millainen tulee! :) Kiitos! :)

   Poista
  2. Mä tykkään myös nakukakuista, kunhan ne on tosiaan runsaasti ulkopuolelta koristeltuja luonnollisilla elementeillä, kuten marjoilla, kukilla jne. Tällöin kakun itsensä "nakuilu" on perusteltua ja näyttää tarkoituksenmukaiselta. :)

   Poista
 3. Itsekin olen vielä viimeisimmän pitopalvelumiittingin jälkeen ruvennut haaveilemaan nakusta, mutta ehkäpä minun tulee pitäytyä siinä, mikä saatiin yhdessä sovittua... :)

  VastaaPoista