Sivut

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Häämenu

-Nina-

Meillä pitopalveluna toimii tamperelainen Kokkipoika. Päädyimme kyseiseen pitopalveluun kilpailutuksen jälkeen herkulliselta kuulostavien menuiden vuoksi. Edullisin Kokkipoika ei ollut (eikä tosin kalleimmastakaan päästä), mutta hinta-laatusuhde vaikutti olevan kohdallaan ja kun vielä saimme todella hyvää palvelua heiltä, oli päätös selvä.
Ensimmäisenä kokosin heidän valmiiden menu-ehdotuksiensa pohjalta hieman muunnellun menuun, josta kysyin tarjousta. Tämän pohjalta homma lyötiin lukkoon jo viime syksynä. Nyt alku vuodesta kävimme paikan päällä heidän lounasravintolassaan ja sovittiin tarkemmin menusta, aikataulusta ja käytännön asioista. Minulle jäi todella hyvä fiilis tapaamisesta. Mielipiteitämme kuunneltiin ja menu räätälöitiin toiveidemme mukaisesti. Esimerkiksi kastiketta en osannut päättää niin saimme molemmat samalla rahalla. :)

Minulle hyvä asiakaspalvelu on todella tärkeää, varsinkin kun kyseessä on isompi hankinta. Helposti saatan vaihtaa yritystä huonon asiakaspalvelun vuoksi. Kokkipojilta sai todella hyvää asiakaspalvelua ja tähän astisten kokemusten perusteella suosittelen lämpimästä Kokkipoikaa! Tosin, emme ole vielä maistaneet ruokaa :P

Tässä nyt siis meidän Menu:


AMERIKANSALAATTI, SINAPPIKASTIKE.
KANA CAESAR SALAATTI, KRUTONGIT ERIKSEEN.
TOMAATTILOHKOJA.
CHEDDARJUUSTO-PASTASALAATTI, MARINOITU CHILIMAJONEESILLA.
GRAAVILOHI, SITRUUNAMAONEESI.
TALON LEIPÄÄ, VOITA.
KEITETYT PERUNAT.
MIEDOSTI SAVUSTETTU HÄRÄN ENTRECOTE, WHISKYKASTIKETTA, PUNAVIINIKASTIKETTA.
KERMAPERUNAT.
VAAHTERASIIRAPILLA HUNNUTETUT JUURESPÖLKYT.
 
KINUSKIKERMAKAKKU
-          VADELMAHILLO JA KERMAVAAHTO VÄLISSÄ. VAALEA KAKKUPOHJA.
KAHVI/HAUDUTETTU TEE.


Lisäksi vieraille tarjoillaan alkudrinkin kanssa cocktailpaloja (tulevat myös pitopalvelulta) ja jälkiruokapöytään tulee mummojen leipomia pikkuleipiä. <3

Juomina pitopalvelun osalta menuun kuuluun kotikalja, mehu ja vesi. Lisäksi tarjoamme ruokailun aikana viiniä sekä kahvin kanssa avecina konjakki/likööri.


-Nina

(kuvat: kokkipoika)

6 kommenttia:

 1. Olipa herkullisen kuuloinen menu, nam! :)

  VastaaPoista
 2. Menu kuulostaa hyvältä! Cocktailpalat on kiva idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kuvaus vihkimisen jälkeen joten vieraat joutuvat hieman meitä odottamaan. Drinksu ja pikkunaposteltava toivottavasti helpottavat odottamista :)

   Poista
 3. Mä olen paljon lounastanut Kokkipojassa ja ruoat on kyllä aika maittavia. Vaan muistan edelleen mun yo-juhlissa olleen kakun, joka tuli heiltä, ja se jos joku oli aivan hullun hyvää. Hyvältä kuulostaa teidän menu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ruokakin on ollut juuri niin maittavaa kun miltä kuullostaa :)

   Poista
 4. Aah, toi menu kuulostaa kyllä niin hyvältä, että miten tässä malttaa odottaa... Kaikki muu kuulostaa aivan mielettömän hyvältä, paitsi kermaperunat, en ole oppinut ikinä ymmärtään niitä, mutta eiköhän noilla muillakin vatsa täyty jo liikaakin. *lähtee etsimään löysää mekkoa*

  VastaaPoista